Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi poradit kvalitního výrobce, nebo TOP3 výrobce myší bezdrátových (optika) k PC? Kromě Genius a Logitech. Děkuji. Na PC trávím denně 7-9hod pracovně, ale občas na odreagování i hraju hry. Takže ne herní, ale ne nějakou šmejdku za 200 Kč, jde mi ale spíše o značku, konkrétní model si snad už vyberu sám, děkuji.
Doporučuji myši od A4tech. Je to dobrý kompromis mezi cenou/kvalitou. Mám zkušenosti s myšmi od steelseries a razer. Obě dvě během dvou let odešly a stály +- 2000,-. Právě mám druhou myš od A4tech za +- 600,- a nemůžu si stěžovat. Fungují dobře a vydrží stejně, možná i déle a za tu cenu se to vyplatí. Pokud nejsi nějaký náročný hráč FPS her, kde se hodí mít nejlépe fungující myš, tak bych šel do nich.
Souhlasím. Myši jako Razer jsou až skoro zbytečně drahé a mimo totální profíky ne až tak potřeba. A4Tech je skvělý kompromis mezi kvalitou a cenou. Rozhodně doporučuju se například vyhnout myším Connect IT, které hezky vypadají, ale byly pořádný šunt. Genius a Logitech myši kromě nejvyšší cenové kategorie taky neoslní.
S A4tech mám také dobré zkušenosti.. byla doba, kdy jsem myši Genius a Logitech cca za 700-900 Kč měnil asi po roce, max. po roce a půl. Někdy před 8 lety jsem koupil X7 od A4 za zhruba poloviční cenu a mám jí dodnes Myš je stále přesná, tlačítka plně funkční a bez nastavitelného závaží už bych si dnes myš nedokázal představit..
Nejsem hráč počítačových her, mám ho čistě na programování, tak se mi velice osvědčily myši od Razeru.
Děkuji, díval jsem se na ty A4, ale jsou to vyloženě herní myši, bojím se že mě při práci cca 6hod v kuse z toho bude bolet ruka, protože jsou větší a těžší.
Ještě dotaz, je lepší laser nebo optika? Mě jde hlavně o to, abych nemusel používat podložku, protože s myší dost cestuju po stole obvykle )
Ano, jsou to převážně herní myši, ale mají několik modelů. Každý model má jiný tvar a jinou váhu, na tom zálěží víc než jestli je myš "herní" nebo ne. To už záleží na tvé preferenci. V minulosti jsem byl "profi" hráčem Call of duty 4 a od té doby můžu mít v ruce pouze jeden tvar myši a těžko se mi zvyká na něco jiného. Z myši mě nikdy ruka nebolela, pouze ze špatného tvaru = špatně se držela.
mám tuto po dlouholetých pokusech - k24.cz/...
mám problémy s karpály - pracuju 8-10 hodin na PC a převážně myš... toto pomáhá, resp. nebolí mne ruce tak brzo - doporučuji !
Baterka mi vydrží dva měsíce oproti deklarovaným 12ti měsícům, ale to je asi o tom používání..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.