Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla firefox - heslo

Od: kamik* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, mám dotaz: Měla jsem nastavené heslo ve firefoxu, že kdykoliv spustím prohlížeč, tak zadám heslo a pak se prohlížeč teprve otevře. Dnes při výpadku proudu spadl comp, firefox nešel pak a teď jde, ale nechce po mně už heslo. Tzn. Že prohlížeč otevřu bez hesla (což nechci), nemůžu přijíz na to jak to nastavit zpět. Poradí někdo? Děkuju moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nomad*
hodnocení

0x

Docela by mě zajímal smysl takového opatření. A nemám firefox česky, takže to bude náročné. :)

V nabídce ozubené kolečko -> zámeček -> použít heslo.

Do url řádky about:addons -> rozšíření (?) -> vyhledat Master Password+, nainstalovat (možná bude chtít restart firefoxu).

Pokud budete mít jeho ikonku tak přes ni nastavení -> start a tam zaškrtnout volby (zhruba) "vyžadovat heslo při spuštění" a "zavřit při zrušení". Pokud ikonku nenajdete tak zase about:addons -> rozšíření, už by tam měl být a mít možnost nějakého toho nastavení.

doplněno 25.04.17 21:39:

Díky za objasnění. Ještě mi tak došlo, že když jste tuto funkcionalitu dříve na počítači měla, pravděpodobně v těch addonech již nějaký na zamykání bude. V takovém případě neinstalujte ten, který jsem Vám doporučil a raději se pohrabte v nastavení stávajícího. :)

kamik*
hodnocení

Děkuju, zkusím ráno. Smysl to má takový, že se na počítači střídáme se spokubydlící - každá sice jiný prohlížeč, ale heslo kvůli tomu aby se ani jedna nedostala do prohlížeče té druhé (uložená hesla, přístup.údaje atd...)

A neni lepsi udelat na PC 2 uzivatele?

kamik*
hodnocení

Jako taky řešení, ale vše ostatní máme společný..takže tady jde jen tady o to. Nechápu proč to heslo ale zmizelo. Rok to fungovalo normálně a po dnešku to prostě nevyžaduje...
nomad*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]