Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde stáhnout písnička z Yooube

Od: zavinac® odpovědí: 15 změna:

Zdravím,,proč mi nejde stáhnout písnička z Yoootube na FB,,,,dříve to normálně šlo poradíte,díky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nomad*
hodnocení

0x

A jakým nástrojem ji stahujete?

doplněno 25.04.17 11:25:

Nu já si právě také nepamatuji možnost jen tak z prohlížeče stáhnout obsah z youtube, ani prostřednictvím Facebooku. Proto předpokládám, že tazatel používá nějaký vnější nástroj.

krtek6*

myší.. *smich* ...no teď vážně... co já si pamatuju tak na YT to nešlo snad nikdy...používám youtubedownloadery, stránky kde se jen zkopíruje odkaz a poté se vybere jak sosnout :)

hodnocení

Jistěže myší,ale teď je to nějaké jiné ,,nevím nač kliknout dříve to bylo jiné jak píši ,Jedná se mi o postup

krtek6*

postup jsem napsal...a YT je furt stejný

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, chtělo by to odkaz na tu písničku, která je (dle Vás) na FCB, ale přes YouTube. Vložte odkaz a napište, jestli chcete jen zvuk nebo celé video - zvuk bych asi dodal (MP3). Zdravím!

doplněno 26.04.17 10:57:

zavinac - tušil jsem, že to nebude snadné, ale chtěl jsem po Vás vložení odkazu na stránku, kde je to video (kde přesně se pohybujete). Potom jsem chtěl zkusit to video stáhnout, resp. udělal bych (snad) převod do hudebního souboru (MP3), soubor jsem chtěl uložit na Leteckou poštu a poslal bych Vám odkaz ke stažení. Nyní se již neorientuji, protože nemám FCB a Vy zřejmě nestahujete přímo z YouTube (kam směřují naše rady). Pokud uvedete název písničky a interpreta mohu se pokusit vyhledat písničku a třeba pomoci (myslím, že vložit zde odkaz, který jsem požadoval, je už pro Vás obtížný úkol, který nezvládnete).

doplněno 27.04.17 14:48:

zavinac - "kliknout šipečku" bych Vám možná poradil, kdybych věděl to, co víte (vidíte) Vy. Jenže, Vy jste neuvedla, kde se vlastně pohybujete, odkaz jste nevložila (nebo obrázek obrazovky) a tak jsem se neorientoval - a to se potom těžko radí (bez plodné spolupráce s chápajícím tazatelem). Jo, jste dobrá!

hodnocení

ben..nerozumím .šlo mi to bez problé,ů a teď ne není tam šance to odeslat prosila jsem vás o odeslání,kde mám kliknout dříve jsem dala sdílet myslím pakse mi udělaly v modré kolonce pímenka a bylo ta, i F a na to jsem klila a bylo a ted tam není nic,,

To píši všem -ne jen vám dííky

hodnocení

bene --bylo to velice jednoduché,,jen se , zadat písničku to j e normální - jen teď je to trochu jiné - zadání k odeslání..Dělám to již řadu let ,,takže zvládnu dost věcí ,které byjste možná nezvládl vy ,,,ale díky vám

Stačilo napsat kliknout šipečku nic víc...

nomad*

Vaše sebedůvěra je věru sympatická. Obzvláště v tomto kontextu. :)

hodnocení

Napsala jsem vnukovi a ren věděl hned co mám udělat ,,žádné složitosti,,Je snad jasné,že když chci písničku stáhnout,tak si ji musím vložit a pak odeslat --minešlo jen to odeslání jak jsem psala, Dříve tam bylo napsáno sdílet a bylo ,ale teď je to jiné.Objevil se modrý řádek ,ale teď nikoliv až po kliknutí na tu šipku ,,což jsem nevěděla, To je vše

hodnocení

0x

Já si nemyslím, že by Youtube nabízel nějaký odkaz/tlačítko pro stažení a ani si nemyslím že by internetové prohlížeče ve výchozím nastavení to umožňovaly. Jde použít takzvané rozšíření/plugin/modul internetového prohlížeče. Stačí to najít v nastavení prohlížeče a vyhledat odpovídající modul/plugin/rozšíření. Já používám "Video DownloadHelper".

Další možností je dát do google.cz: download youtube / stáhnout youtube

a najít si nějaký web kde se jen vloží adresa videa a ono to nabídne odkaz pro stažení. Používám clipconverter.cc/...

damandys
hodnocení

0x

Z Youtube jde stáhnout snadno. Najděte si nahrávku na youtube, před slovo youtube napište přímo do odkazu dvakrát ss, např. www.ssyoutube.com/... a pak se to dá uložit na PC kliknutím na modré písmo.

astik

Tak jsem tohle stahování vyzkoušela, sice se to stáhlo, ale dost to zlobilo - zvuk byl jinak než obraz...

Dříve jsem na stahování z YT měla takový mini prográmek, ale najednou mi z pc zmizel a já si bohužel nepamatuju jeho název.*zed*

hodnocení

Zdravím,,,,stačilo mi napsat kliknout na tu šipku a byla bych doma...

petulinka
hodnocení

0x
Zkuste youtubeinmp4.com/... snad Vám to pomůže.
hodnocení

petulinka...já už to mám ,,vnuk mi to třemi slovy napsal,,,,díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]