Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UPC modem

Od: morek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenost s koupí nového vlastního modemu pro UPC? Přemýšlím, že si zřídím internet pře UPC, ale dávat 75 Kč měsíčně za pronájem se mi moc nechce. Když jsem se ptam na UPC kolik by stál modem do vlastnictví tak mi bylo řečeno, že 2200 Kč. Nedá se tento modem koupit někde jinde a levněji?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupit se asi dá, ale UPC vás přes něj nepřipojí. Proč by to dělali? Přišli by o peníze.

hodnocení

0x

Dobrý den,modem od UPC mám svůj a neplatím poplatky.Jelikož už jsem u této společnosti nějaký pátek a chtěla jsem nějaký novější,tak mi ho syn koupil a původní jsme vrátili.Prodávají na bazarech třeba tady: pc.bazos.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]