Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám nové dvb-t usb tuner který připojím do notebooku, natáhnu takovou tu malou anténku, nainstaluji program který je u toho BLAZE video verze 6.0, nechám proladit kanály a spustím. Na stolním pc se to začne sypat skoro ihned, zatímco notebook to drží 15min a poté se to začne kostičkovat a sekat a rozsypávat obraz. Zkoušel jsem to i ve windows media center, tam je to stejné. Tak nevím, přitom signál mám 100% a kvalitu 90%. Jde o tento výrobek technaxx.de/... Jedinné co pomůže, po těch 15 min to přepnout jinam a zase zpět a dalších 15min to jede bez problému. Stáhnul jsem i jiné ovladače ze stránky výrobce a nic. Přetrvává. děkuji za vaše názory!
Po mých zkušenostech s tunery pro PC jedině takový, který umožňuje připojení venkovní antény a dodat tomu tuneru kvalitní signál. Ty anténky jsou dobré tak 1-2 km od vysílače, a to ještě nejraději s přímým výhledem na vysílač.
Kupovat DVB-T tuner je v současné době nesmysl, protože reálně do 3 let se kopmpletně přejde na standard DVB-T2 s kodekem h265 a všechny současné externí DVB-T tunery budou úplně k ničemu.
tipa.eu/... Mám toto,ale na malou anténu nic nejede ještě že má koncovku bez redukce na normal kabel anténu-tu mám ve zdi kde společná na střeše dobrý signal.Koupeno v r.2015(Na stolním PC jede máme 23.programu některé se sekají-kostičky jiné v pohodě.Má starý kodek a tak mi padne když se přejde na DVB-T2 s kodekem h265.asi už se
vyrábějí USB tunery do PC s kodekem h265.No kupovat ho nebudu je to jak zde psáno k PC nic moc dobrého.
Proutek, který se s tunerem dodává, není plnohodnotnou anténou. To ovšem žádný výrobce do specifikace nenapíše. Měl jsem několik tunerů, všechny od AverMedia. Ke všem byla dodávána anténka se dvěma pruty a v návodu bylo vždy psáno, že je pouze zkušební. Pro každý tuner je třeba zajistit dostatečný signál, stejně jako pro TV. Ten tuner si signál sám nevyrobí.
Bydlím sice v Praze, ale rozhodně ne u vysílače a těch antének od Averu mám několik. Kopil jsem je když byly k mání samostatně a používám je na všechno co má s TV něco společného, je vynikající.
jj také mám asi 3ks a jeden USB tuner Aver Media Hybrid Volar a funguje ke spokojenosti s TV , ale myslím že je už neprodávají samostatně, prut se s tím nedá srovnat, on tottiž prut nemá protiváhu což je jaksi pro dobrou funkci antény nutnost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.