Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já mám PC ale chtěl bych upgradovat na výkonnější... Streamy, nové hry, stříhání videí, atd... aby šlo přetaktovat procesor a dobře se to chladilo a hlavně aby to všechno fungovalo jak má! na nějakých alespoň 5 let
Předem děkuji za odpověď
---> czc.cz/... <---
Ten setup je pěkný, momentálně nadprůměr, co se týče domácích PC. Pokud potrvá neochota výrobců používat novější HW (jak tomu je posledních pár let), za těch pět let bude přinejhorším lehce podprůměrná.
Střih videa apod. je náročný, tam je s nějakým tím zpožděním potřeba počítat - ovšem to se vztahuje na domácí sestavy obecně. Ostatní věci by měl zvládat v pohodě.
A chlazení dost záleží na tom casu.
až na to AMD a k tomu ta deska celkem dobrý...já bych teda vzal asi slabší zdroj..nedíval jsem se teď kolik chce grafika..ale na co zbytečně mít velký a neyužít ho a platit peníze navíc..samozřejmě pokud je tam zanedbatelný rozzdíl tak bych neřešil..
To AMD je dneska špička srovnatelná s Intelem, vůbec bych se ho nebál.
U czc ti PC sestaví a oživí zdarma, ovšem nevím, jak by to bylo v případě vlastní skříně, asi bys od nich musel mít i skříň.
czc nemá momentálně na skladě RAMky a CPU!
Doporučuji si ještě nechat návrh zkontrolovat na specializovaném fóru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.