Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat co by pro mě byla nejlepší volba. Momentálně jsem u O2, mám internet optimal, je to vedený přes kabel ( pevnou linku ) a rychlost je nějakých 20Mb/s, teda podle toho co mají v nabídce Když jsem jim tam volal, tak mi řekli, že jiná možnost tady u nás není, tak ať zapomenu na internet Aktiv nebo Premium, který běží svižněji. Teď jsem se koukal na nabídku T-mobile, a po zadání polohy mi naskočila nabídka taky až na 20MB/s a 50MB/s. Chci rychlejší internet hlavně kvůli nahrávání, a chci se na to optat i na prodejnách, ale chci se zeptat i vás, aby mi na prodejně neříkali něco čím mi budou akorát omotávat hlavu. Můj dotaz tedy zní, máte s obouma operátorama osobní zkušenosti, a co by jste si v mém případě vybrali?
Zkuste najít jiného poskytovatele než O2 nebo Tmobile.Ale nevíme kde bydlíte.Těmto dvěma jsem se úspěšně vyhnul , ale měl jsem tu možnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.