Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s komunikací Viagogo.com

Od: hrako008* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,
komunikuji s podporou jedné adresy, prvních několik emailů šlo v pohodě odeslat, teď mi to ale hází tuto chybu:

Vaše zpráva pro < customerservice@orders.viagogo.com > ze dne 11.04.2017 nemohla být doručena.
Zpráva je přiložena.

You message for < customerservice@orders.viagogo.com > from 2017/04/11 could not be delivered.
Its attached below.

Důvod / Reason:
---------------

4.0.0 smtp; 454 4.7.1 < customerservice@orders.viagogo.com >: Relay access denied

Persistent Transient Failure - Other or Undefined Status

Fragment původní zprávy:

Pod tuto zprávu mi to hodí soubory, které by měli jít otevřít, ale nelze to. Když je stáhnu napíše mi to undefined.
Předem děkuji za veškerou pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still
hodnocení

0x

Zkuste chvíli počkat, třeba do zítra, jestli se to nespraví samo. Pokud ne, kontaktoval bych podporu webu, nebo služby, kde máte tu schránku.

kabod*

přejděte na zašifrovaný protomail.ch nebo protonmail.com...

iz*
hodnocení

0x

Od kterého poskytovatele (část adresy za zavináčem) máte e-mail a ke kterému poskytovateli jste e-mail posílal? Přihlašujete se k e-mailu z prohlížeče, nebo používáte poštovní program (který)?

Soubory "Undefined" můžete otevřít poznámkovým blokem a přečíst si je. Pravděpodobně budou obsahovat totéž, co jste sem přepsal ze zprávy.

hrako008*
hodnocení

@seznam.cz,

přihlašuji se pomocí internetové prohlížeče (google chrome)

iz*

S e-mailem u Seznamu je po přechodu na nový e-mail více problémů. Zkuste nějakou dobu vydržet, možná se to časem zlepší. Případně bych zkusila další e-mail od jiného poskytovatele. Třeba Protonmail.com vypadá dobře. Jenom není v češtině...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma viagogo

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]