Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bitová kopie - výchozí nástroj Windows 7

Od: luky2 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím poradil mi by mi někdo jestli výchozí program Windows 7 pro vytváření bitové kopie komprimuje bitovou kopii nebo ne, nebo čím jiným je to způsobené?

Kontroloval jsem jestli velikost bitové kopie (soubor .vhd), kterou jsem vytvořil na můj externí disk souhlasí s velikostí pevného disku co mám v počítači, který jsem zvolil jako zdroj a nesouhlasí to - bitová kopie (soubor .vhd) na externím disku je menší o 30 000 000 kB. Čím je to způsobeno, prosím poradil by mi někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebude to tým,že sa vytvorila len kópia inštalačky?

luky2

Myslím tím, že se vytvořila bitová kopie (soubor .vhd) o velikosti 217 000 000 000 000 bajtů, což je o 30 000 000 000 000 bajtů méně než originální zdrojový disk (ano počítal jsem pouze se zabraným (využitým) místem na originálním disku - a několikrát jsem ty velikosti kontroloval a prostě to nesedí) z kterého jse to tvořilo. Nepoužívá třeba Windows kompresi či co?

hodnocení

0x

Nepoužívám tento nástroj, nějak už mnoho let věřím Acronisu, ovšem tipnul bych si, že v ty záloze nebudou věci, co tam nezbytně nemusí být. Třeba veškerý dočasný soubory.

luky2
Prosím jenyk® poradil bys mi prosím s Acronisem, též bych to rád zálohoval přes Acronis Live CD (mám nejnovější verzi Acronis True Image 2017), ale bohužel mi to píše, při pokusu o vytvoření archivu .tib, že je to pouze zkušební verze, a že to nejde. Ty máš placenou verzi?

No jo, Acronis je holt placený, naštěstí to nestojí jako třeba photokrám...

Mám zakoupeno, program běží na pozadí, jednou za čas udělá zálohu a už jsem ji občas potřeboval. Doporučuji zakoupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]