Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s připojením na wifi internet, kdy mě to odpojuje cca po 10-20sec. s hláškou zjištěna změna sítě. Když kliknu na ikonu vpravo dole je tam statut připojeno. Musím se odhlásit a znovu přihlásit , někdy naskočí hned, někdy po několika pokusech, někdy musím jít i na kafe. Mám notebook HP 8540p, a Win7. Když vezmu druhý ten samý notebook, tak to nedělá, a na jedné síti drží stále. Co to asi bude? Díky. Roman.
ano ke stejnému. Hlásí to:
Výsledek diagnostiky: Byly zjištěny potíže.
Hlavní příčina:
Tento počítač neustále přepíná mezi dvěma nebo více bezdrátovými směrovači nebo přístupovými body.
Podrobnosti hlavní příčiny:
Nadměrný roaming (mezi přístupovými body, v rámci profilu nebo upřednostňované sítě)
Možnost opravy:
Vyberte jednu upřednostňovanou síť.
Další informace o tom, jak zabránit počítači v neustálém přepínání mezi bezdrátovými směrovači nebo přístupovými body, najdete v Nápovědě a podpoře k systému Windows.
RF
Pokud se s tím samým noťasem připojuji jinde třeba v práci, je to bez problémů. Zpočátku to fungovalo i tady doma ale pak se to začalo odpojovat. Jestli to bylo po některé aktualizaci Windows? Nevím. R.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.