Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte někdo operační systém VISTA? Já ano. Na hlavní stránce googlu mi to piše že systém Vista a XP již není podporován a nebudou se stahovat aktualizace.
Mám stáhlý z netu antivirový program Avast free na 3 měsíce. Po třech měsících si ho vždy odinstaluju a stáhnu si opět nový na 3 měsíce.
Mám se obávat nějaké viru?
Dobrý den, to jsou dvě různé záležitosti. OS bude normálně funkční i po skončení podpory (jen už nebude obtěžovat nabídkou nových aktualizací). A antivir si můžete zvolit libovolný (např. je dobrý a zdarma Comodo). Na antivir nemají aktualizace OS vliv - ten má aktualizace vlastní. Zdravím!
U nas je Avast free taky na rok s podminkou bezplatne registrace.
Asi je jednodussi kazdy 1/4rok preinstalovavat antivir nez se tim zabyvat 1x rocne..
Pokud se budete v internetu chovat rozumně, není nutné se bát virů. Stále používám Windows XP a zatím jsem žádný virus "nepotkala".
Horší to časem bude s podporou vývojářů dalších programů. Např. Firefox je asi poslední prohlížeč, který je stále vyvíjen i pro XPčka, ale to skončí letos na podzim. Potom nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.