Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na virtuální paměť

Od: ladisss odpovědí: 12 změna:

Zdravím, potřeboval bych radu, mám nový notebook Dell Vostro 5568, má 8 GB RAM paměť a když k němu připojím externí monitor, dám ve win 10 rozšířenou plochu a začnu na monitoru přes program nahrávat plochu, tak po chvilce začne větrák valit na plné obrátky a soubor pagefile.sys vyletí přes 7 GB a vyhodí se následující hláška - viz screen. Zkoušel jsem už zakázat virtuální paměť, pak jsem ji i zvýšil na 12 GB a nic nepomáhá, stále stejný problém. Co s tím prosím vás? Byl bych vděčný za každou radu, aby mi to fungovalo bez problémů. Procesor Intel a že by to byla taková šitka? Přitom na 6 let starém notasu amd mi tohle nedělalo. Nechápu. Když zavřu to okno, tak po chvilce se mi zavře firefox a obrazovky monitoru i notebooku zčernají a musím udělat restart.

Jak na virtuální paměť

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat sem, třeba vám to pomůže support.mozilla.org/...

hodnocení

0x

Co to udělá, když potvrdíš Ukončit programy?

ladisss
hodnocení

zavře se prohlížeč, když to nezavřu, za chvíli to spadne samo.

V jíném prohlížeči to jede? JInak na nahrávání je třeba Bandicam.

hodnocení

0x

Já bych zkusil jiný program na nahrávání plochy, pokud by problém přetrvával, pídil bych se po dalších informacích o chybách. Jaký používáš program?

ladisss
hodnocení

oCam, znáš jiný stejně dobrý nebo lepší než tento? Díky.

Zkus třeba LightShot

stahuj.centrum.cz/...

pokud to bude blbnout i zde, je problém jinde než v softu.

ladisss
hodnocení

to je program pokud se dobře dívám jen na screeny obrazovky ne na nahrávání

hm*
hodnocení

0x

A pokouší se to vůbec ten nahrávací program ukládat na disk? Nemá někde zaškrtnuto "jen do RAM"?

ladisss
hodnocení

jj, nahrává to na disk.

ladisss
hodnocení

Ještě doplním, že to samé dělá i bez připojení monitoru, jen nahrávání malého okna v notasu, větrák začne hučet, atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]