Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Včera jsem se poprvé a hned dvakrát setkala se stránkami Pinterest. Po nějakých dvou vteřinách se objevila výzva k registraci.
Podle Wikipedie se zdá, že bez obav mohu být občasným pasivním uživatelem. Opravdu je to tak? Nebo je někde schovaná nějaká čertovina? Bude mě to vyzývat k nějaké vlastní aktivitě?
Jaký je vlastně pro pasivního uživatele rozdíl mezi Pinterestem a volně přístupnými obrázky na internetu? Teď běžně zadám do Googlu nějaké slovo a objeví se množství obrázků na toto téma. V Pinterestu se objeví jiné? Nebo víc?
Pinterest jsou výborné stránky pro tvořivé rucer, musíte se zaregistrovat, aby vás to pustilo dál. Kamarádky jsou již zaregistrované delší dobu, já chvíli, ale zatím z toho jsou jen výhody, můžete tam brouzdat libovolně. Občas vám pošlou obrázky na vaši emailovou adresu, což mě nevadí, naopak, je to inspirace. Bez registrace se nepodíváte téměř nikam, pouze na jednu stránku.
Děkuji!
Ještě doplňující dotaz. Přihlásím se, někam zadám třeba slovo "jantar" a otevře se mi nabídka obrázků na toto téma. Zalíbí se mi nějaké jantarové náušnice (pokud tam budou) a mohu si je na svou nástěnku uložit. Druhý den si na stejnou nástěnku uložím přístav v Terstu a za týden nějakého papouška. Takto jednoduché?
bimbam, ano, jaké téma si zadáte, takové vám vyjedou...i když občas je to proloženo něčím jiným. Již jsem se potom nikdy nemusela přihlašovat, ani si své heslo již nepamatuji, ale pustí mne to všude. Nástěnky jsem nezkoušela.
Poradíte mi někdo prosím jak se toho bazmeka zbavit?!?!?
Asi sem někde nechtěně na ten Pinterest kliknul a teď mi to u každý 3,14čoviny nabízí možnost uložení na Pinterest.
Hledal sem ho v počítači ale nikde sem ho nenašel.
"bimbam", také jsem registrovaná na "pinterest" a je tam hodně inspirace, hodně receptů. Já si ukládám na svoji nástěnku obrázky, které jsou pro mně inspirativní. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.