Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhla jsem desítky a notas nevidí wifi

Od: psipacka* odpovědí: 7 změna:
Omlouvám se, jestli už to tu bylo, kdyztak prosím o odkaz. Už minulý rok se mi stáhlo Windows 10, bohužel od té doby notas nevidí wifi. Když ho spojím s WiFi krabičkou kabelem, tak normálně funguje. Nikdo ze známých tomu nerozumí, jen mi poradili, že mám počkat, že se to časem třeba upraví. Čekám rok, ale nic se nestalo. Nevíte, prosím, kde by mi to dokázali vyřešit na počkání?
Přikládám fotku, co mi ukazuje monitor.

Stáhla jsem desítky a notas nevidí wifi
Stáhla jsem desítky a notas nevidí wifi #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

k tomu c++ bych stáhnul microsoft.com/... - ale předpokládal bych spíše, že není ovladač wifi přijímače...

Můžete vyfotit - Ovládací panely - správce zařízení

- tady je soupis hardweru - nesmí tam být vykřičník nebo otazník.

doplněno 11.04.17 17:54:

tak jinak - tím, že máte W10 v NTB, kde bylo původně něco jiného, jste přeinstalovala operační systém, který však nemá všechny ovladače na starý HW - tj. Nalila jste palivo do staré mašiny, ta mašina to neumí schroustat a je teď k ničemu.

Dá se improvizovat, ale když tomu nerozumíte, můžete celý noťas odrovnat.

Jednoduché stáhnutí ovladačů pro správný chod může poskytnout program Slimdrivers. Jenže když tam odklikáte jen OK,OK,OK, natáhnete si další a další sledovací potvory a můžete PC taktéž zneprovoznit.

Bohužel - musíte najít někoho, kdo tomu fandí a opatrně natáhne aktuální ovladače k počítači od výrobců jednotlivých HW.

doplněno 11.04.17 17:57:

@mara posílá postup, jak se zbavit té obrazovky (pozůstatek původního nastavení-ovladače grafiky ATI) - ale s wifi to asi nehne...

psipacka*
hodnocení

Děkuji, bohužel je to jako kdybych vás požádala, jestli byste mi neutáhl dvojjehlovku spodem krycí...ale to bych stejně zvládla sama ;)
Ještě můžu vyfotit obrazovku, když se spouští, tak tam neskočí nějaký text v angličtině a pak zmizí..
Co je C++ to netusim
psipacka*
hodnocení

Díky moc, tomuto lidovému podání rozumím...bohuzel nenašla jsem nikoho, kdo by to pochopil takto, jako vy...I v opravnách mi na podobný popis problému řekli, že to buď nedělají vůbec nebo že to musejí vidět a že to budou mít tak do tří týdnů a nikdo není schopen říct za kolik...
Jeden známý mi nabídl zkusit uvést to do původního továrního nastavení... Myslíte, že by to bylo řešení?

tovární nastavení vám vrátí (pokud máte tu možnost) počítač do stavu nového - tj. před x lety, pár dnů bude aktualizovat a hlavně přijdete o dost dat... takže pokud budete toto dělat, důkladně si zazálohujte všechna potřebná data !

Ano - toto řešení bude fungovat.

111®
hodnocení

1x

za prve typ NB a to přesně.. za druhé kouknout do manuálu k NB jak se zapíná WiFi, jestli není někde na boku vypánač nebo kombinací kláves, to prozradí manuál..pak teprve ovladače...

psipacka*
hodnocení

Jak se zapíná wifi vím, vždyť to léta fungovalo bez problémů...

hodnocení

0x

Tady máte návod na opravu.Snad vám pomůže

;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]