Nejste přihlášen/a.
Potřebuji občas upravit něco v dokumentu PDF. Zkoušel jsem stáhnout na webu několik prográmků ale vše je nakonec v angličtině a případně placené i když je uváděno zdarma.
Jsem začátečník.
Uvítám doporučení pokud něco existuje jen v češtině pro převod PDF do DOC.
V češtině neznám a tohle je spolehlivé. Nechápu, k čemu češtinu, vždyť jsou tam jenom dvě tlačítka: Vybrat soubor a Konvertovat.
Já když na soubor najedu ve složce a stisknu pravou myš můžu vybrat volbu otevřít v programu - word a otevře se mi pdf normálně v texťáku. Záleží tedy, jestli pdf není scan (třeba oscanovaná stránka), pak s textem hnout nejde, ale pokud jde třeba o dokument s fotografiemi uložený jako pdf tak s ním můžu dle libosti pracovat
"Nešlo by to upřesnit?" -> www.google.com -> napsat "pdf do wordu online" a najde vam to bambilion navodu
Stranky sice muzou byt anglicky, rusky, cinsky, atd, ale google chrome Vam je prelozi i do cestiny. Na to slouzi tlacitko "prelozit", ktere automaticky vyskoci pri navsteve cizi stranky. Ale i tak je to zbytecne, protoze funguji vsechny stejne. Je tam tlacitko pro nahrati souboru (ulpload file, pripadne select file) a tlacitko pro konvertovani (convert) , pripadne pro stazeni (download).
Pro jednorázový převod v češtině můžete použít aplikaci na webu http://otevrito.cz
Při častější potřebě úprav PDF můžu s klidným svědomím doporučit pouze komeční programy. Pracuji s Adobe Acrobat Pro, export do formátů doc a docx zvládá bez problémů.
Pokud byste měl nějaký problém s převodem, tak mi napište, převedu Vám to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.