Nejste přihlášen/a.
uŽ JSEM JEDNOU PROSILA O RADU ALE BOHUŽEL NIKDO MI NEODPOVĚDĚL. MÁM V OBRÁZKÁCH ASI 350 FOTEK,KTERÉ BYCH CHTĚLA UMÍSTIT NA cd. nEVÍM PROČ MI TO NYNÍ NEJDE. UŽ JSEM JICH UDĚLALA NĚKOLIK BEZ PROBLÉMŮ A NYNÍ MI TO STÁLE PÍŠE, ŽE PRŮVODCE NEJDE DOKONČIT A CD,ŽE UŽ NEBUDE POUŽITELNÉ.NEVÍM CO MÁM DĚLAT, BYLO MI ŘEČENO, ŽE vINDOWS TO UMÍ SÁM, ŽE NEMUSÍ BÝT JINÝ PROGRAM. cO MÁM UDĚLAT? pORADTE PROSÍM. DÍKY.
Prvni co bych udelal, koupil bych prepisovatelne CD (oznaceni CD-RW)
Nebudete si tak nicit prazdna neprepisovatelna CD svymi pokusy vypalit fotky.
Nikdy jsem prez windows nepalil, tak Vam asi prilis nepomohu, pokud jste nemenila nejake nastaveni pro vypalovani,
zkusil bych vzit zpet bod obnoveni systemu na den kdy se Vam jeste palit darilo.
nabidka Start-napoveda a odborna pomoc-Vrátit změny v počítači pomocí nástroje Obnovení systému
Nebo zkusit nejaky vypalovaci programek zadarmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.