Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní zpráv na FB

Od: prazskejpepik* odpovědí: 8 změna:

Poslední dobou (pár měsíců) se změnil FB a vůbec mi nejdou psát delší zpráva či příspěvky. Prostě píšu a najednou se zpráva začne mazat od začátku, nebo od prostředka. Musím psát krátké věty o pár slovech a posílat to na vícekrát. Psal jsem na podporu FB a nic. Kde je problém?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A zkoušel jste i v jiných prohlížečích? Možná by stačilo vyčistit prohlížeč, případně aktualizovat, pokud máte starší verzi.

atj*
hodnocení

2x

Uveďte prosím na jakém zařízení používáte FB. Vyzkoušejte psaní zpráv na jiném zařízení, zda je problém ze strany FB nebo vašeho zařízení.

prazskejpepik*
hodnocení

díky. zkusil jsem mimo Chrome a bez problémů

Mám ten samý problém, můžete mě "navést" k odsranění problému? Moc tomu nerozumím. Děkuji.

prazskejpepik*
hodnocení

dřív jsem otvíral v prohlížeči Google Chrome a tam byl problém. teď jsem zkusil v Edge a problém není. nedle rady budu muset ten původní prohlížeč vyčistit, nebo snad někde něco doladit. nevím co máte za prohlížeč, prostě zkuste jiný

iz*
hodnocení

0x

Jestli (já tam moc nepíšu, takže jsem to zatím nezaregistrovala) FB omezil délku zpráv, statusů, komentářů či jiných příspěvků, pravděpodobně to nijak nezměníte. Ale zkuste se podívat do nastavení (odkaz v pravém rohu nahoře), případně do nápovědy FB.

ronyx*
hodnocení

0x

Nevšiml jsem si, že by byl problém. Je ale fakt, že nepíšu romány - 10 -15 řádků to ale snese. (používám Chrome a 7).

prazskejpepik*
hodnocení

to mě to blblo už u dvou řádků

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]