Nejste přihlášen/a.
V poslední době se nemůžu dostat na ivysílání čt. Mám televizi LED SAMSUNG UE32H5570SSXXH a notebook s windows xp a prohlížečem Mozilla Firefox. Televize hlásí, že vysílání vyžaduje Adobe Flasch Player ve verzi 11,0 nebo vyšší. Zkoušela jsem aktualizovat, stahovat a nic nefunguje. U počítače žádná hláška nevyskakuje, jen nahrává video donekonečna. Ví si s tím někdo rady? Jsem laik!
iVysilani od 13.2.2017 nejede na Flashi ale na HTML5. Viz. web ČT. U některých kombinací operačních systémů a prohlížečů asi může stále fungovat flash - viz. lupa.cz. Pokud Vám u Win XP nepomůže aktualizace Flashe ani jiný prohlížeč (těžko říct jaký, většina jich asi bude vyžadovat novějsí OS a ty které ne, zase nebudou umět to, co je potřeba), tak to zřejmě nerozběhnete.
S problémem jsem se již v praxi na WXP setkal. Pomohlo spuštění I-vysílání v MS Internet Exploreru po předchozí aktualizaci Adobe Flash Playeru. Jiné prohlížeče to ale nespustí.
Vaše televize pravděpodobně umí přijímat HBBTV, jen je potřeba ji správně nastavit. Pak byste nemusela řešit příjem I-vysílání přes PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.