Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GTA 5-počítač

Od: fggf odpovědí: 12 změna:
Dá toto pc gta 5 aspon na nižší detaily? alza.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

1x

Ahoj, vybíráš ty nejhorší počítače které se hodí maximálně tak do kanclu jako zobrazovadlo. Buď našetři a nech si pc poskládat nebo tady máš low end pc na kterém si gta zahraješ alfa.cz/... . Pokud nemáš doma systém tak si hoď do košíku ještě Windows a při objednávce si zaškrtni že chceš pc poskládat. Vždy vyjde líp si nechat pc poskládat

chizuru*
Souhlasím.
Chtěla jsem navrhnout skoro totéž. Možná bych místo 1050 dala 1050Ti, jelikož oproti té ohavnosti co poslal autor tam je ještě docela velká peněžní rezerva. Dá se 1050Ti, bude mnohem lepší a ještě k tomu ještě zbyde.
fggf
hodnocení

A ty jako doporučuješ Intel pentium?

trevor*

Ten váš AMD A10 7800 je 5 let starý procesor. Intel Pentium G4560 je 7. generace 2017, je levnější a má větší výkon. Bohužel, snad za ty peníze nečekáte i7 Skylake? Zde můžete vidět jak Pentium to AMD rozdrtilo technikaffe.de/...

fggf
hodnocení

Ale gta 5 je už 4 roky stará hra

trevor*
To je jedno, na její náročnosti to nic nemění. Pokud vám stačí 20-30 fps na minimum detaily, prosím vemte si lenovo. Ale požitek z hry je nulový, uvidíte že budete litovat
fggf
hodnocení

Dobře máte pravdu. Díval jsem se jak na intel pentium hrajou gta 5

hodnocení

0x

Je tam napsáno, že je to kancelářský počítač. Vzhledem k tomu, že parametry počítačů jsou nadhodnocovány nebo přinejmenším uváděny při ideálních provozních podmíkách, tak na tomhle přece nemůžete hrát graficky náročnou hru. To je jako jet s oktávií z autobazaru rallye Monte Carlo.

Je to plečka jen do kanclu, viz ten SSHD hybrid.

hodnocení

0x

Ale jo..Však PC v odkazu má v podstatě "doporučené" parametry pro GTA V..V nejhorším případě je to něco mezi "minimálními" a "doporučenými" parametry.

fggf
hodnocení

Takže podle vás ano? Já si to taky myslím,na najvyšší určitě nae,ale na nižší to podle mě taky nějak pojede

"Nějak" to pojede, v to m s vámi souhlasím. Hra bude kvůli totálnímu grafickému ořezání jako dětská omalovánka, bude to lagovat a občas to spadne. Takže asi tak.

vojtal*
hodnocení

0x

Ano, rozjede.

Vojta, Lenovo Ambasador

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]