Nejste přihlášen/a.
Po aktualizaci se mi při zpuštění počátače ukáže okénko a upozorněním že Resoulces.dll/104 je vadný nebo chybí. Dočetl jsem se , že je možné jej aktualizovat ale nevím jak. Jsem samouk a skoro lajk a anglicky neumím. Toto okénko se ukázalo poprvé vícekrát a po několika zpuštění se přestalo ukazovat. Nyní se ukazuje pouze jednou po aktualizaci bud Ww nebo Ff, to už si nepamatuji.Kdo prosím poradí. Děkuji.
Dobrý den, internet pravil, že tento problém způsobuje doplněk (plugin) Amazon 1Button App v prohlížeči Internet Explorer. Tam ho přes Nástroje / Správce doplňků najděte a vypněte. A zřejmě přes Ovládací panely / Přidat nebo odebrat programy ten program s názvem Amazon 1Button App půjde i zcela odstranit (nebo přes CCleaner). Zdravím!
Já tento problém nemám, tak jsem jen našel jednu možnou příčinu na internetu. Více neporadím, ale snad jen - zadat si jméno souboru do vyhledávače (Google) a anglické stránky si nechat vyhledávačem přeložit do češtiny.
Nešlo by to napsat podrobněji?Také jsem to četl, ale žádný plugin toho jména jsem nenašel. Jde mi více o aktualizaci jmenovaného souboru Resources. Vím že to jde, ale protože je to v angličtině tak jsem v koncích.Domnívám se totiž, že mi to může dělat i problém v tisku, který řeším náhradními způsoby. Pokud se mýlím tak napište. Pokud není po aktualizaci tak okénka neneskakují. Jinak díky za odpověď.
Velký dík za snahu mi pomoci.Moje úvaha je stejná, ale ten překladač přece jen neumí moc dobře česky, ale něco se dá. Zdravím moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.