Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozchodit hru na PC, obraz .ISO

Od: lego® odpovědí: 11 změna:

Zdravim,
potreboval bych prosim poradit rozchodit hru na PC.

Mam PC ve kterem mam misto DVD mechaniky zapojen HDD (DVD moc casto nevyuziva tak mam 2 HD).
Dcera si sehnala DVD hru Harry Potter a abych ji ji rozchodil.
V PC jsem pripojil DVD mechaniku a nainstaloval jsem SW DAEMON Tools Lite (gratis verzi).
Za pomoci uvedeneho SW jsem si na HDD ulozil obraz disku .iso.
Z tohoto obrazu jsem provedl instalaci hry.
Nyni kdyz spustim vytvoreny .exe soubor tak se mi zobrazi hlaska (viz. priloha).
Kdyz spustim .exe z obrazu DVD tak se mi zobrazi stejna hlaska (viz. priloha).
Odkaz z hlasky je na securom.com/... .

Menit PC a nebo mit DVD stale v mechanice se mi nechce (vzdyt i proto jsou snad obrazy disku:-/).
Predem diky za radu a pomoc.
Lego

Jak rozchodit hru na PC, obraz .ISO

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1234
hodnocení

2x

Právě v tomhle případě bych se podíval na crack někde po nternetu, protože to vypadá na ochranu hry - aby jste musel mít originál CD. Vy ho máte tak oč jde.

Oficiální cestou musíte mít vloženo CD. Neoficiální (tu kterou potřebujete) je noCD crack.

doplněno 05.04.17 17:20:

ZDE STRÁNKA KDE JSOU PATCHE : gamecopyworld.com/...

GameCopyWorld only supplies Information and Tools necessary to make
a PERSONAL BACKUP of legally owned Game CD/DVDs.

hodnocení

Diky, uz to funguje.
To snad ani holce nemuzu rict ze si setrila skoro zbytecne.
Usetreny peniz jsme mohli prozrat v cukrarne a misto starosti s originalni hrou jsme to mohli nekde sosnout cely:)

krtek6*

lego: tu starost jste si udělal, ale vy sám..ne vaše holka..kdybyste nedělal ISO obraz hry takbyste nepotřeboval crack..protože s originál hrou by vám stačilo mít jen cd v mechanice pro hraní...

hodnocení

Souhlas, kdybych chtel mit DVD stale v mechanice.
Ale okolnosti mne k tomu donutily:
- DVD se opotrebovava
- v PC je misto DVD mechaniky zapojen HDD
- mohl bych dat HDD do boxu na USB
- mohl bych sehnat externi DVD mechaniku
Diky

krtek6*

1234: hm super..tazali jste dal odkaz na jednu nejzavirovanější stránku s crackama vůbec...za chvíli tu bude mít dotaz, jak se zbavit viru

hodnocení

:-D
V PC pouzivam ucet bez prav admina a antivir tam taky bezi.
Ale diky za starost.

krtek6*

to že máte antivir ještě není výhra...Kdysi jsem byl svědkem vtipné události, kdy byly v pc dokonce antiviry 2 a jeden házel upozornění, že vir je v tom druhém antiviru a naopak..to byla sranda..

hodnocení

Ano, obcas je vir novejsi a i nejlepe hodnoceny antivir ho nezaregistruje.
2 a vice antiviru je blbost!

krtek6*
hodnocení

0x

No předpokládám, že hru máte "originál" ...tzn...vůbec vám neradím;), abyste na jednom z přiložených cd hledal tzv. crack, kterým hru zprovozníte..crack bývá většinou ve složce crack nebo nějaké "divné" a obsahuje spouštěcí soubor *.exe , který je shodný jako ten, kterým hru chcete spustit...ten *.exe soubor ze složky crack překopíruete do složky, kde je nainstlavanána hra a kde se nachází původní*.exe spouštěcí soubor hry..když to nakopírujete a přepíšete..hru spustíte...ale jak říkám... "neradím vám";), protože je to co?..nelegální crackovat "originální hru" :)

hodnocení

Hra je original.
Dle vyse uvedeneho jsem stale v riti:(

Jak rozchodit hru na PC, obraz .ISO #2
Jak rozchodit hru na PC, obraz .ISO #3
Jak rozchodit hru na PC, obraz .ISO #4
05.04.17 16:43
hodnocení

Jak rozchodit hru na PC, obraz .ISO #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]