Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde Internet

Od: spidertwo* odpovědí: 3 změna:

Nazdar, mám takový problém - přestal mi fungovat záhadně internet, v prohlížeči Firefox i Internet explorer mi zobrazí jen toto :

Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončen.

Přitom spojení funguje, přes příkaz Ping všechno v pohodě proleze. Firewall jsem vypnul, a pořád stejný... Nechápu... Jinak připojení je toto - od UPC mám modem, z něj kabelem do Wi-Fi routeru, a z něj mám bezdrátově připojeny 3 PC. Získat adresu IP z DHCP mám automaticky, i adresu DNS. Proxy nemám. Doteď to fungovalo, ale na jednom PC to najednou přestalo fungovat. Je pravda, že na něm hrají děti, ale nemůžu přijít co s tím je. Normálně to hlásí, připojeno do bezdrátové sítě, dokonce se i propojím s kamarádem po netu, přes program Team Wiever, ten bezproblému jede... Jenom ten Internet ne...

Ještě pro upřesnění, firewall tam mám asi dva(windows a Active Armor) ale zapnutej jsem měl jen ActiveArmor Firewall od nvidie... Dělá to i když mám vypnutý oba dva, a Windows hlásí, že není žádná brána Firewall.

Má někdo nějakej nápad, prosím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tonybeer*
hodnocení

2x

Můž ese jendat o poškození winsock. Stáhni si snapfiles.com/...

Jo a jde ti i ping na DNS jméno (www.seznam.cz)? Nebo jenom na IP adresu? Jestli jenom na IP tak budou špatně nastaveny DNS

spidertwo*
hodnocení

Dík za odpověď, ping jsem zkoušel na jméno (www.seznam.cz) .

PS: Počítač mi teď sám od sebe zas jede, tak nevím jaký byl problém, ale jestli to bude opět dělat tak to vyzkouším...

seuss*
hodnocení

0x

resil jsem oba problemy, ale oba problemy maji ruznou pricinu v zavislosti na operacnim systemu. Napis zda mas xp nebo visty a pripadne jakej service pack. Z toho co pises usuzuju, ze se v tom celkem vyznas, takze v zakladnim nastaveni tcp/ip apod by nemel byt problem...

doplněno 29.11.08 01:24:

nahrad retezec: "oba problemy" timto: "stejny problem" :)

doplněno 29.11.08 01:32:

v kazdym pripade, pokud je tcp/ip ok pomuze restart modemu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]