Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pc

Od: zm odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, sháním počítač pro domácí použití ( Internetové hry, filmy, starší hry, email ) cenou do 9 000 ,- padl mi do oka tento - stolni-pocitace.heureka.c/... je to dobrý výběr?
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud je pc na domácnost tak určitě postačí

hodnocení

0x

Mno dle výběru je to pěkná troska, ale za 9 litrů nemůžeš očekávat žádný zázrak, že jo. Pokud je to opravdu jen pro internet, sem tam video a STARŠÍ hry, tak ti to stačí. Já bych to doma nechtěl ani zadarmo, ale každý ať si koupí, co chce.

hodnocení

0x

Za ty peníze jistě bude možné koupit lepší kousek ! - pokud chcete nové PC, dívejte se jen po RAM pamětích DDR4. Také na možnost upgrade - ale to je asi lepší navštívit CZC.CZ a mrknout se na chat - poradí s konkrétní konfigurací.

Podle vašich potřeb byste s 3000,- koupil starší bazarový PC vč. monitoru - a bude stačit.

hodnocení

0x

Já bych šel do staršiho repasu. Už jsem je kupoval pro pár lidí a spokojenost vyšší než koupit co nejlevnější nový.
Mrkni třeba www.superlevnapc.cz
Ty tam máš celerona, tady můžeš mít za stejnou cenu I5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]