Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejde Wi-fi scanner 3.2?

Od: misa503® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, Stáhnul jsem si Wi-FI scanner 3.2 pro Win 10 a píše mi to chybu. A měl bych dotaz proč? Mám win 10, firefox.

Mám router tp-link tl-wr841n. A wi-fi běží po celém bytě.

Chtěl jsem nějaký jednoduchý program na vyhledávání sítí Wi-fi v okolí. Který takový program na vyhledávání sítí by byl pro Win 10 funkční a nejlépe kdyby byl český, protože jazyky neumím. Scanner 3.2 sice český není, ale pro přehled by i takový stačil.

Děkuji za případné rady či nápady.

Proč mi nejde Wi-fi scanner 3.2?
Proč mi nejde Wi-fi scanner 3.2? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
A kam sis ho stahnul? Pnkud do PC, tak je to marna snaha.
doplněno 02.04.17 19:10:

Do zařízení, které má wi-fi kartu. Tedy třeba do notebooku. PC obvykle wi-fi kartu nemá a nepotřebuje, je připojené kabelem.

hodnocení

Dal jsem uložit a stáhnulo se mi to do stažených souborů, pak jsem dal otevřít. Tak nechápu, kam jsem to měl stáhnout, když ne do PC.

hodnocení

0x

Ten SW Ti to sam pise> Počítač nemohl inicializovat bezdrátové síťové rozhraní připojené k systému. Program bude ukončen. <
Dopln do PC Wi-Fi kartu a melo by to fungovat.

hodnocení

Jak mám doplnit Wifi kartu? Děkuji za radu co s tím mám dále dělat.

doplněno 02.04.17 19:09:

K čemu mám doplnit wifi kartu do PC, když mi wifi jde po bytě?

No, sice máš po bytě Wi-Fi, ale to ti nejspíše dělá router a ne tvůj počítač. Jelikož počítač máš připojenej k routeru kabelem, nemáš v počítači žádný Wi-Fi. Počítač ho nepotřebuje.

Takže si musíš buď dát do kompu nějakou Wi-Fi kartu a potom ti bude probram fungovat, nebo si onen program stáhnout třeba do noťasu a používat to na noťasu. Případně si stáhnout nějakou appku do mobilu a používat na zjišťování Wi-Fi sítí telefon.

hodnocení

Děkuji za vysvětlení. Noťas nemám a mobil obyčejný za 200Kč a těžko umí něco stahovat, jen telefonuji, SMS nepíši.

Wifi sítě v okolí řešit tedy nebudu.

Pokud nemáš noťas ani chytrej telefon, proč máš doma vlastně Wi-Fi?
hodnocení

Na televizi mám adaptér v HDMI a přes něj si pouštím z PC přes router - wifi do televize fotky, videa. A také, když mi dorazí návštěva, tak ti mají všichni chytré telefony + případně noťas, tak proto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]