Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Stáhnul jsem si Wi-FI scanner 3.2 pro Win 10 a píše mi to chybu. A měl bych dotaz proč? Mám win 10, firefox.
Mám router tp-link tl-wr841n. A wi-fi běží po celém bytě.
Chtěl jsem nějaký jednoduchý program na vyhledávání sítí Wi-fi v okolí. Který takový program na vyhledávání sítí by byl pro Win 10 funkční a nejlépe kdyby byl český, protože jazyky neumím. Scanner 3.2 sice český není, ale pro přehled by i takový stačil.
Děkuji za případné rady či nápady.
Do zařízení, které má wi-fi kartu. Tedy třeba do notebooku. PC obvykle wi-fi kartu nemá a nepotřebuje, je připojené kabelem.
Ten SW Ti to sam pise> Počítač nemohl inicializovat bezdrátové síťové rozhraní připojené k systému. Program bude ukončen. <
Dopln do PC Wi-Fi kartu a melo by to fungovat.
Jak mám doplnit Wifi kartu? Děkuji za radu co s tím mám dále dělat.
K čemu mám doplnit wifi kartu do PC, když mi wifi jde po bytě?
No, sice máš po bytě Wi-Fi, ale to ti nejspíše dělá router a ne tvůj počítač. Jelikož počítač máš připojenej k routeru kabelem, nemáš v počítači žádný Wi-Fi. Počítač ho nepotřebuje.
Takže si musíš buď dát do kompu nějakou Wi-Fi kartu a potom ti bude probram fungovat, nebo si onen program stáhnout třeba do noťasu a používat to na noťasu. Případně si stáhnout nějakou appku do mobilu a používat na zjišťování Wi-Fi sítí telefon.
Děkuji za vysvětlení. Noťas nemám a mobil obyčejný za 200Kč a těžko umí něco stahovat, jen telefonuji, SMS nepíši.
Wifi sítě v okolí řešit tedy nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.