Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vidím, že poslední položený dotaz zde se týká intenetu, já mám pro změnu problém se zapnutím notebooků a snad mi bude umět někdo poradit.
U prvního je problém ten, že občas nefunguje obrazovka (monitor) - notebook se normálně zapne, naběhne, ale obrazovka je stále černá, nic se neděje. Po vypnutí a opětovném zapnutí to někdy naskočí a funguje bez problému, a někdy je potřeba to zkoušet třeba 3x a stejně nic. V čem je problém?
U druhého mám problém se samotným zapnutím. Notebook zapnu, začne pracovat, obrazovka se mi podbarví, že funguje, ale vůbec nic se na ní nezobrazí, jen černá plocha. Takto to vydrží třeba i hodinu a nic se neděje. Když notebook vypnu a zase zapnu, děje se úplně to samé. Kdyby na něm probíhaly aktualizace, tak se mi to vždy zobrazí poznámkou "probíhá práce na aktualizacích". A když pracuje a něco načítá, tak se mi tu zobrazí kolečko. Ale v těchto případech se mi tu nezobrazí vůbec nic. Po několikátém pokusu to teda pak naběhne, ale občas to takto zlobí. Ví někdo, v čem je problém a jak to opravit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.