Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit s tlačítkama na notebooku Lenovo ideapad 100. Naše malá dcerka omylem zmáčkla nějaké tlačítko a vypnula nám wifi. Sice můžeme na net přes kabel, ale nemůžeme s počítačem "cestovat" po domě. Poradíte mi někdo, co je na tlačítku zobrazeno nebo jaká je to kombinace více tlačítek aby zase fungovala wifi? Díky moc všem za ochotu a případnou radu...
Tak bohužel, tato tlačítka to nejsou. Píše mi to že jsme připojeni ale pouze přes nějaký ethernet, jakmile odpojím kabel, net opět nejde. Zřejmě to je něčím jiným, nevíte někdo čím a jak to opravit? Díky
co je na F7? koukal jsem na náhradní klávesnici, a vypadá to že je tam letadlo, pokud ano tak je Wifi vypnuta právě přes Fn+ letadlo
pak by ještě někde na boku mohl bt mechanický vypínač pro wifinu, ale to se musíte kouknout
Na F7 je letadlo, ale ani spojení fn+letadlo není to pravé, na boku žádný čudlík na vypnutí/zapnutí wifi není.
tak pak kounout do správce zařízení jestli jestli je vůbec wifi nainstalována, nebo jestli není zakázána ve vlastnostech,
co jsem tak pohledal tak opravdu by to mělo být Fn+F5. Nakonec co říká návod?
tady se na straně 20 píše hej.sk/...
Tak nevím jak se to povedlo, ale ntb jsem už z úplné bezmoci jen zkusila zrestartovat a po opětovném puštění internet naběhl v nezměněné podobě jako byl včera - tudíž funguje. Sice záhada, ale vyřešeno. Díky za pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.