Nejste přihlášen/a.
Dnes mi začli vyskakovat okna na ploše Multipleopen a Short URL aliases? Nevím jak zastavit aby mi to nevyskakovala
Nevíte co s tím mam udělat?
URL aliases na mě stale vyskakuje Netuším proč ale ten přístup k internetu se mi nikde neobjevil dal jsem sken a dal jsem to do karanteny pokud jsem udělal dobře tedy
Tady je tutorial, Ty už máš staženo,takže tě bude zajímat video až zhuba od času 1.35
Jinak nevím, proč by to nezabralo. MBAM je jeden z nejsilnějších nástrojů ve své kategorii. Svého času byl jediný, kdo si pradil s virem "policie"
Jestli opravdu nebude na ty tvoje breberky stačit, nezbyde než zkusit SPYBOT search and destroy. Pak už asi nic jiného než smazat a znovu instalovat prohlížeč. Před operací zkus ješte najít složku Cache svého prohlížeče a vymazat její obsah. Bývá ve složce Program files/ (tvůj prohlížeč). Problém je že windows 10 přístup do program files běžnému uživateli blokují. Pokud si s tím neporadíš , pak je nejjednodušší instalovat prográmek Space monger. Po jeho spuštění zvolit disk C a nechat ho graficky zobrazit obsah disku. Na tom už uvidíš složku windovs, její podsložku program files.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.