Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém, ted jsem se chtěla přihlásit do instagramu a místo mého jména tam bylo napsaně myslím Diana Derrick a byl tam uvedený nějaký ruský E-mail, taky když jsem se přihlásila na E-mail, tak tam byla zpráva, že heslo do instagramu bylo včera změněno a přišlo mi strašně moc mailů od Mailer Daemon, kde bylo psáno Nedoručitelná zpráva / Undelivered Mail Returned to Sender. Všechny maily byly adresovaný emailům končícím na @yandex.com ... + taky někdo změnil vzhled mojí emailový schránky. Účet na istagramu jsem smazala a do emailu a FB jsem změnila heslo. Mám ještě něco udělat a co to vůbec má znamenat?
Jestli máte e-mail u Seznamu.cz, tak ten všechny uživatele převádí na nový e-mail. Vzhleed schránky se mohl změnit tímto převodem. Vzhled můžete změnit v nastavení schránky.
Nevím, co přesně je "Mailer Daemon", ale objevuje se mi jenom v případě nedoručitelnosti některé zprávy. Jestli se Vám někdo dostal do schránky, mohl se pokusit rozeslat nějaké zprávy...
Změna hesel k e-mailu a na Facebook jsou v pořádku (doufám, že jste nepoužila např. jméno domácího mazlíčka apod.). Ještě změňte hesla ke všem službám, fórům, ... prostě ke všemu, kam jste se zaevidovala s tímto e-mailem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.