Nejste přihlášen/a.
Ahoj, registroval jsem si doménu a nyní se ptám zda je možné s touto doménou používat nějaký webhosting zdarma?
Potřebuji tam vkládat pouze mnou vytvořené křížovky, které by šly luštit přímo na stránce
Je to možné. Já mám dobrou zkušenost s TELE3 → k doméně registrované u nich mám 20 MB prostoru zdarma. Jestli nepotřebujete moc místa, je to podle mne dobrá volba.
Další možnosti jsou různé webohostingové služby zdarma, ale chce to si projít jejich podmínky (některé chtějí za provoz vlastní domény nějaký poplatek).
U služeb zdarma většinou bývá podmínkou umístění jejich reklamy a na webhosting se nedá stoprocentně spolehnout. Nemám na mysli jen výpadky, ale i skutečnost, že poskytovatel může službu zdarma kdykoliv ukončit.
Zdravím,
obávám se, že jste to vzal za špatný konec - nejdříve to chtělo nastudovat hostingy a pak podle toho teprve registrovat doménu. Vaším postupem jste si výhodné možnosti dost omezil.
Např. tady máte odkaz na 100MB hosting zdarma, ale k doméně ( u nich objednané, s registrací to nemá nic společného - registrátor je jen jediný, ostatní jsou zprostředkovatelé registrace).
Hosting "zdarma"je vždycky něco za něco - odměna za objednání zeregistrování u poskytovatele hostingu, omezenou spolehlivost, vkládání reklam posktytovatelem hostingu, které nemůžete ovlivnit atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.