Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový e- mail na seznamu

Od: gamapolis® odpovědí: 22 změna:

Dobrý den. Když pominu fakt, že nový e-mail od seznamu, který se mi dnes objevil automaticky, je hnusný, zajímalo by mě co se musí udělat, aby fungovala tlačítka odpovědět a přeposlat u jednotlivých zpráv. Také Vám to nejde, nebo to je chyba u mě? Přemístění do jiné složky funguje. Děkuji.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alecram*
hodnocení

1x

Otevřít email,kliknout na "odpovědět",zobrazí se odpovědět všem,přeposlat nebo odpovědět.

hodnocení

Já tam ty možnosti všechny mám, ale ani jedna nefunguje. Tlačítka přeposlat, odpovědět, odpovědět všem jsou uplně mrtvé, funguje jen smazat, přesunout a šipky na posun mailů, které jsou napravo.

doplněno 30.03.17 13:01:

Teď jsem zjistil, že nefunguje ani tlačítko poslat e- mail.

hodnocení

0x

Nestrašte! Stále mám starý, uf! Jsem k většině změn negativní, vždy mně trvá, než se mi to dostane pod kůži :-D

Zkuste kouknout tady, jestli by tam nebyla nějaká nápověda?

cnews.cz/...

Jinak to tady musíte pročíst, reakcí je tam hodně.

napoveda.seznam.cz/...

hodnocení

0x

Nejdříve se ptali, zda chceme vyzkoušet nový.

Včera napsali, že nový budeme mít za týden všichni. Tak to se moc netěším *sok*

prazskejpepik*
hodnocení

0x

kliknu na určitý email a pak jdou všechny funkce normálně

hodnocení

Takhle to vypadá, ale ani tlačítko odpovědět, které je zvýrazněné, ani tlačítka odpovědět všem, přeposlat, napsat mail nereagují.

Nový e- mail na seznamu

hodnocení

0x

Ted jsem koukla do pošty, mám tam také nový, funguje zatím všechno. :)

doplněno 31.03.17 06:07:

Dnes také funguje stále všechno, mám Windows 10, třeba je to tím, nevím.

hodnocení

Děkuji za reakci. Mě to nefunguje jak je popsáno výše, a k tomu nejde ani pošťák. Po kliknutí na obálku se otevře a objeví se " tento prohlížeč není podporován"- nainstalujte prohlížeč seznam. Nainstaloval jsem ho, a stejně se pořád objevuje, že prohlížeč není podporován. Když dám jako výchozí poslední verzi Firefox, to samé. Obrátil jsem se na seznam a ty si zatím nevědí rady. Dají prý vědět. Do mailu se dostanu přes stránku seznamu, ale nemohu odpovědět, přeposlat a ani napsat nový, protože tato tlačítka nereagují. Jde pouze smazat a předat do jiné složky. Cookies vymazány, pošťák přeinstalován, Firefox poslední verze( i když s nechutí), a stejně to nefunguje.

iz*

Mně tam také nefunguje téměř nic. Můžu akorát procházet mezi složkami a číst odeslané i příchozí e-maily. Tlačítko "Odpovědět" mi nabídne "skryté" volby, ale po výběru kterékoliv nereaguje.

Nereaguje ani tlačítko "Napsat zprávu"... Vyzkoušela jsem nový e-mail dříve, ale kvůli tomuto jsem se rychle vrátila k původnímu. Doufala jsem, že to nasazené "ostrého" provozu upraví...

hodnocení

Já jsem měl také na zkoušku nový email, ale vůbec se mi nelíbil, tak jsem ani ty funkce nezkoušel a šup zpátky na starý. Jenže ta možnost už není. Psal jsem na jejich servisní chat, nevěděli si s tím rady, že to předají technikům a dají vědět. Jim to prý na Firefoxu funguje. Navíc to ani nespolupracuje s pošťákem na hlavním panelu. Po kliknutí se otevře sice nové okno, ale místo mailu se objeví, že tento prohlížeč( mám poslední Firefox) není podporován. Nainstaloval jsem tedy doporučený prohlížeč od Seznamu, ale závada se projevuje stejná. Ta tlačítka mě nefungují, stejně jako Vám. Pohyb mezi složkami mě funguje a čtení zpráv také. Pokud potřebuji odeslat mail, tak musím na gmail.

doplněno 31.03.17 01:04:

Tlačítko Odpovědět mě skryté volby nenabídne, protože je mám od samého počátku nezkryté. Ale nefungují.

jp

Já se vůbec nemohu z toho nového mailu odhlásit. Nevím proč pořád někdo vymýšlí nějaké novoty, které jsou vždy jen k horšímu !

Odhlásíte se tak, že kliknete na malou šipečku až vpravo nahoře, je tam vaše jméno a pod šipkou se rozbalí nabídka, je tam i "odhlásit se" :)jsem to také hledala*jasne*

hodnocení

0x

Musím konstatovat, že na starších operačních systémech se tyto chyby (po změně na nový vzhled) opravdu vyskytují. Řešení je následující: buď používat jiný-inovovanější SW, nebo používat Outlook a nebo počkat, než to napraví provozovatel Seznamu. Výběr je na Vás.

hodnocení

I Vám děkuji za reakci. Mám ještě adresu na gmailu, tak zatím budu používat tu.

Jak jsem tady psal v jiném vlákně na hodně podobný téma.
Šel bych cestou emailového klienta. Třeba Thunderbird. Pak ti mohou být veškeré změny ukradený, neb klient je pořád stejný. Navíc tam můžeš mít několik emailů pohromadě a nemusíš se nikde odhlašovat a přihlašovat.
hodnocení

Když já jsem na ten Seznam zvyklý, ale jestli to v nejbližších dnech neopraví, tak si nějakého klienta pořídím. Díky za reakci.

I já jsem to ve vícero případech řešil emailovým klientem - jako je Outlook atp. Je to asi nepohodlnější způsob. Spousta lidí se ale nechce učit něco nového a nadále trvá používat email přes líné webové rozhraní. Jeden z důvodu je také to, že někteří nepoužívají trvale stále jeden počítač.

Ale to přeci nevadí. Když se to udělá přes IMAP, tak se to chová na všech počítačích stejně.
Přečti si na jednom kompu nějakou poštu, pak půjdu na jinej a tam se mě přečtený emaily zobrazí, světe div se, jako přečtený.

hodnocení

V mém případě to není tím, že bych se nechtěl učit něco nového, v práci máme Outlook a umím na něm v pohodě. Zkoušel jsem i Thunderbird, ale přesto mě vyhovuje to webové rozhraní. Ale až mě namíchnou o něco víc než jsem teď, tak na klienta přejdu.

iz*

Mně většina věcí nefungovala jenom první den, další den už to šlo. Přesto jsem "Seznamákům" napsala nějaké připomínky (odkaz na vložení zpětné reakce najdete v levém sloupci pod složkami a kontakty). Nebo jim můžete napsat na adresu email2017@firma.seznam.cz.

hodnocení

Mě to funguje zhruba od dnešního poledne, ráno to ještě nešlo. Ale pošťák na hlavním panelu nefunguje. Odepsali mi, že reklamaci předávají technikům, aby to proskoušeli na Windows Vista a dají vědět mailem.

mariesarseova
hodnocení

0x

Ahoj, já mám stejný problém. Zatím mi nikdo neodpověděl a neporadil.

Nejde mi nic přeposlat. A hlavně tam ani není tlačítko "přeposlat".

Dozvím li se to, napíši sem...

M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]