Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Messenger

Od: dance® odpovědí: 6 změna:

Na Ipadu nemůžu nikomu napsat zprávu, protože to po mě nejdříve chce nainstalovat aplikaci Messenger. Co mám udělat abych mohla zase normálně psát zprávy přes aplikaci Fb a ne si stahovat aplikaci Messenger?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sagogas*
hodnocení

2x
Zdravím,
buď si aplikaci Messenger stáhnete, nebo můžete využít internetového prohlížeče s webovou stránkou Facebooku, kde by mělo jít psát normálně bez Messengeru. Bohužel při aktualizaci nativní aplikace Facebook (Ios i Android) byla tato funkce odebrána z této aplikace.
hodnocení

Dobry den , dekuji za odpoved . Messenger mam nainsatalovan jiz od roku 2013 . Ted mi vsak prisla hlaska , ze si musim nainstalovat novejsi verzi , a ios mi hlasi ze do ipadu nejde z duvodu velikosti 3,2 GB nainstalovat . Mam ipad model MS525SL . Kapacitu 13,3GB a k dispozici 1,5GB . Vubec nevim co mam nyni delat . Budu rada za odpoved

V jablkách se tedy nevyznám, jen mě zarazila velikost aplikace 3,2 GB? To jako opravdu?
Že by měla jedna appka skoro stejnou velikost jako třeba celý wokna? To mě připadá jako blbost.
hodnocení

Divam se do nastaveni pise ios 8.4.1 apple inc 1,4 GB a hned pod tim pise tuto akualizaci nelze nainstalovat protoze vyzaduje minimalne 3,9 GB mista v ulozisti . Tak opravdu nevim co s tim .

Jablíčkáři ti asi poradí přesněji. Ale řekl bych, že ta appka není tak velká, jen vyžaduje v zařízení nějaký volný místo. Na Androidu jsem kdysi bojoval se stejným problémem. Nezbylo, než foun projet a všechny zbytečný aplikace odinstalovat, promazat co se dalo. Prostě tam to místo musíš udělat, jinak to asi nepůjde.
hodnocení

Dekuji za odpoved , ja tedy fakt nevim napisi jenom co tu mam 60 fotek 1,1 GB , fb 351MB ,skype 49MB , you tube 49MB, iradar 17 MB,safarri 727 MB . Myslim ze toho moc nemam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]