Nejste přihlášen/a.
Na Ipadu nemůžu nikomu napsat zprávu, protože to po mě nejdříve chce nainstalovat aplikaci Messenger. Co mám udělat abych mohla zase normálně psát zprávy přes aplikaci Fb a ne si stahovat aplikaci Messenger?
Dobry den , dekuji za odpoved . Messenger mam nainsatalovan jiz od roku 2013 . Ted mi vsak prisla hlaska , ze si musim nainstalovat novejsi verzi , a ios mi hlasi ze do ipadu nejde z duvodu velikosti 3,2 GB nainstalovat . Mam ipad model MS525SL . Kapacitu 13,3GB a k dispozici 1,5GB . Vubec nevim co mam nyni delat . Budu rada za odpoved
Divam se do nastaveni pise ios 8.4.1 apple inc 1,4 GB a hned pod tim pise tuto akualizaci nelze nainstalovat protoze vyzaduje minimalne 3,9 GB mista v ulozisti . Tak opravdu nevim co s tim .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.