Nejste přihlášen/a.
Podařilo se mi připojit mobil XIAOMI Red Me Note 2 s Androidem 5.xxxx s počítačem pomocí USB kabelu a programu Apowersoft a když jsem chtěl dát import obrázků, tak mi to napsalo, že platnost zkušební verze již vypršela, takže zaplatit
Poradil by někdo nějaký neplacený program, kterým by to šlo bez vyjímání paměťové karty z mobilu?
Nemám konkrétně tento telefon, ale když připojíš kabel, neobjeví se ti v oznamovací liště ikonka usb? A když na ni ťapneš, máš tam volby jako Úložiště USB, MTP, PTP, Pouze nabíjení? A kterou možnost máš vybranou?
Když připojím kabel USB, tak telefon jen zahraje a když stáhnu oznamovací lištu, tak tam nic takového, co píšete není.
Našel jsem tento návod :
Jak uložit fotky z fotoaparátu do počítače pomocí USB kabelu
K propojení těchto dvou zařízení (fotoaparátu a PC) máme vícero možností. Nejtypičtějším řešením je použítí USB kabelu. Fotoaparát je nutno nejprve přepnout do režimu umožňujícího toto projení (nejčastěji se však toto nastavení provede automaticky) a pak jej propojit s počítačem kabelem. V této chvíli by se měl automaticky spustit synchronizační program sytému Windows určený pro fotoaparáty a scannery.
1) Automaticky se nic nenastaví.
2) Žádný synchronizační program se nespustí ( mám WIN Vista Home Edition)
Našel jsem tento návod :
Jak uložit fotky z fotoaparátu do počítače pomocí USB kabelu
K propojení těchto dvou zařízení (fotoaparátu a PC) máme vícero možností. Nejtypičtějším řešením je použítí USB kabelu. Fotoaparát je nutno nejprve přepnout do režimu umožňujícího toto projení (nejčastěji se však toto nastavení provede automaticky) a pak jej propojit s počítačem kabelem. V této chvíli by se měl automaticky spustit synchronizační program sytému Windows určený pro fotoaparáty a scannery.
1) Automaticky se nic nenastaví.
2) Žádný synchronizační program se nespustí ( mám WIN Vista Home Edition)
Tak Ti můžu pouze doporučit novější OS.Mám již třetí Xiaomi, teď Redmi 3S a u všech stačilo propojit kabelem a počítač se zeptal co s tím chci udělat.
A to jak u W7 potom W8/8.1 a nyní u W10.
Pokud nechceš jiný OS,tak si fotky ulož v aplikaci Fotky od Googlu a v počítači je najdeš v té samé aplikaci v Chrome.
Samozřejmě si potom vybereš,které chceš stáhnout do PC.
Možností je víc,bluetooth,windows drive nebo dropbox atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.