Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování fotek z mobilu

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Podařilo se mi připojit mobil XIAOMI Red Me Note 2 s Androidem 5.xxxx s počítačem pomocí USB kabelu a programu Apowersoft a když jsem chtěl dát import obrázků, tak mi to napsalo, že platnost zkušební verze již vypršela, takže zaplatit*zed*

Poradil by někdo nějaký neplacený program, kterým by to šlo bez vyjímání paměťové karty z mobilu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám konkrétně tento telefon, ale když připojíš kabel, neobjeví se ti v oznamovací liště ikonka usb? A když na ni ťapneš, máš tam volby jako Úložiště USB, MTP, PTP, Pouze nabíjení? A kterou možnost máš vybranou?

hodnocení

Když připojím kabel USB, tak telefon jen zahraje a když stáhnu oznamovací lištu, tak tam nic takového, co píšete není.

doplněno 29.03.17 16:34:

Našel jsem tento návod :

Jak uložit fotky z fotoaparátu do počítače pomocí USB kabelu

K propojení těchto dvou zařízení (fotoaparátu a PC) máme vícero možností. Nejtypičtějším řešením je použítí USB kabelu. Fotoaparát je nutno nejprve přepnout do režimu umožňujícího toto projení (nejčastěji se však toto nastavení provede automaticky) a pak jej propojit s počítačem kabelem. V této chvíli by se měl automaticky spustit synchronizační program sytému Windows určený pro fotoaparáty a scannery.

1) Automaticky se nic nenastaví.

2) Žádný synchronizační program se nespustí ( mám WIN Vista Home Edition)

doplněno 29.03.17 16:35:

Našel jsem tento návod :

Jak uložit fotky z fotoaparátu do počítače pomocí USB kabelu

K propojení těchto dvou zařízení (fotoaparátu a PC) máme vícero možností. Nejtypičtějším řešením je použítí USB kabelu. Fotoaparát je nutno nejprve přepnout do režimu umožňujícího toto projení (nejčastěji se však toto nastavení provede automaticky) a pak jej propojit s počítačem kabelem. V této chvíli by se měl automaticky spustit synchronizační program sytému Windows určený pro fotoaparáty a scannery.

1) Automaticky se nic nenastaví.

2) Žádný synchronizační program se nespustí ( mám WIN Vista Home Edition)

fran56ris*
hodnocení

0x

Tak Ti můžu pouze doporučit novější OS.Mám již třetí Xiaomi, teď Redmi 3S a u všech stačilo propojit kabelem a počítač se zeptal co s tím chci udělat.

A to jak u W7 potom W8/8.1 a nyní u W10.

Pokud nechceš jiný OS,tak si fotky ulož v aplikaci Fotky od Googlu a v počítači je najdeš v té samé aplikaci v Chrome.

Samozřejmě si potom vybereš,které chceš stáhnout do PC.

Možností je víc,bluetooth,windows drive nebo dropbox atd.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]