Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Mám tiskárnu canon pixma mp 280 a upozorňuje mě na plnou nádržku přebytečného inkoustu. Kde se ta nádržka v tiskárně nachází a co s tím můžu dělat. Musím ji vyměnit nebo to stačí nějak vyresetovat a popřípadně jak? Vyměnila jsem i barevnou cartridge, protože netiskly barvy jak měly a i teď po výměně mi netiskne podle vytisknutého vzorku žlutá, jak má. Může to souviset? Prosím o co nejrychlejší rada. Musím vytisknout práci k závěrečkám a takhle nemůžu tisknout barevně, což potřebuji. Díky! Zacynka
0x
nádržkou je nazýván filc na spodku tiskárny, kam se vcucává přebytečný, nebo odsátý inkoust při čištění trysek. Hodně toho zde bylo napsáno i reset se dá udělat.když projedeš seznam najdeš i tiskárny, tam jsou i resety pěkné počtení .. telefon.unas.cz/...
0x
Jsem dlouholetým uživatelem inkoustovek od Canona a dostávají někdy i dost zabrat a tohle upozornění jsem v životě na vlastní oči neviděl. Jsem přesvědčený, že vzniká častým odpojováním tiskárny za zásuvky, kdy tiskárna po zapnutí vždy nesmyslně čistí trysky a pak se "nádržka" zbytečně rychle "zaplní". Nádržka je opravdu jen filc, kam se inkoust vsakuje. Upozornění lze resetovat, ale pokud je filc opravdu nacucaný, obzvlášť černou pigmentovou barvou, dochází pak k ucpání čistícího čerpadla, které nedokáže čistit trysky a následně i k vadnému tisku. Inkoust se může hromadit v "parkovišti" tiskové hlavy, povrch hlavy pak není čistý a čistota povrchu hlavy má také zásadní vliv na kvalitu tisku, nejen průchodnost trysek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.