Nejste přihlášen/a.
Zdravím. měla jsem zapnutý pčítač a vypnuli proud. Tudíž jsem ho nezavřela klasickým způsobem. Za hodinu to zapnuli, ale mně přestal fungovat "seznam". Sice se mi objeví, ale nemůžu se dostat do emailů a vůbec nikam na stránce "seznam". Píší: "Je nám líto, ale něco se porouchalo. Zkuste to za chvilku, nebo klikněte na "pomoc"." Už to nefunguje asi hodinu. A když kliknu na tu pomoc, tak se objeví stejná hláška, teda že je jim to líto. Diagnostika problému hledala a nakonec mi to napsalo, že nenašli žádný problém. Prostě klasika, nevím co s tím. Nevíte někdo co mám dělat? Díky. Nebo jestli to mám nějak restartovat, ale já nevím jak a jsem ničemná. Díky.
fuj to jsem se lekla. Už mi to také jde. Tady ještě ke všemu vypnuli ten proud, tak jsem to přičítala tomu. Teď jsem právě také četla tu jinou otázku od jiného uživatele. Také mi bylo divné, že všechno fungovalo, jenom ne ten Seznam. Tak díky. Uf.
Ernie, Ty vtipálku. To se sice dá, ale když čekáš nějaký důležitý e-mail a nevíš co se děje, tak to už je trochu blbé. Holt žijeme v dnešní době a ne v historii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.