Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení domovské stránky

Od: miro8 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Mám Windows 10. Jak nastavit domovskou stránku dřive domeček a klikl a měl jsem hned stránku seznam. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, domovskou stránku si zvolíte v nastavení svého prohlížeče. Jaký to je prohlížeč neuvádíte. Možná bude pro Vás rychlejší na stránce Seznamu až dole odklepnout volbu Nastavit Seznam jako domovskou stránku. Zdravím!

seznam.cz/...

hodnocení

0x

Dobrý den. Jak napsal Ben, domovská stránka se nastavuje v prohlížeči. Ve Firefoxu je to nástroje→ možnosti→ karta obecné. A tam do řádku domovská stránka zadáte seznam.cz a kliknete na OK. Pokud používáte prohlížeč Edge, tak to tam bude také někde v nastavení nebo nástrojích. Ale desítky nemám, tak to přesně nevím.

hodnocení

0x

No, a jestli máš spíš problém s tím, že tam ten domeček vůbec nemáš, tak to musíš najít v nastavení. Desítky nemám, ale před pár měsíci jsem to dělal u rodičů. Taky tam ten domeček nebyl. Tak teď přesně nevím, ale není složitý to tam najít. Musí se tam někde zafajfknout, aby se ten domeček zobrazil. Snad někdo kdo je na desítkách poradí přesněji.

hodnocení

0x
Na operačním systému nezáleží, záleží na prohlížeči. Tam si nastavíš domovskou stránku, nebo skupinu stránek, který se načtou při spuštění prohlížeče.
Jen tak na okraj by mě zajímalo, co lidi vede, dávat si jako domovskou stránku Seznam?

a jaká je lepší? mě taky seznam přijde nejednodušší :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]