Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk e-mailu

Od: jean* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu. Nejde mi vytisknout mail.Papír mi vždy projede tikárnou, ale netiskne.Totéž se mi stane s použitím ctrl P. Tisk souborů PDF ale běží. Mám Windovs 10.Nevím jestli to nemá spojitost s aktualizací Abrobe. Pokoušel jsem se instalovat Abrobe DC,ale nepomohlo. Jsem laik tak prosím o odpověť polopatě. Byl jsem i v servisu se ptát a tam mi řekl, že je potřeba přeinstalovat celý Windovs. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co zkopírovat e-mail do wordu a vytisknout to jako dokument?

jean*
hodnocení

Ano z prohlížeče seznam.

Z kteréhokoliv prohlížeče! Já nejraději používám prohlížeč Maxthon /a nedám na něj dopustit/ a dělám to běžně. Jak jsem psal, e-maill zkopírovat ctrl+c, najít textový, např. v OpenOffice nebo třeba v LibreOffice /dají se stáhnout např. na www.slunecnice.cz/ a tam ho vložit: ctrl+v a vytisknout.

samouk*
hodnocení

2x

Mejla ze seznamu,ani v seznamu nevytisknete,ani jinak neuložíte,než tak jak má samotný seznam předepsáno.Na to,aby jste tyto operace mohl provádět musíte mít nainstalovanýho druhého poštovního klienta u mě to je MOZILA THUNDERBIRD,ve kterém si nainstalujete svou imejlovou adresu,kterou máte v seznamu,tím pádem vám budou vaše imejly chodit na tyto dvě adresy,avšak jen z jedné z nich múžete provádět požadované operace,jaké si přejete.Tuto skušenost,jsem získal po mnoha a mnoha pokusech o tisk svých imejlů ze seznamu až mě někdo poradil co pro to musím udělat.Jednoduše si ze STAHUJ.CZ nebo ze SLUNEČNICE.CZ si stáhnout a nainstalovat svého druhého poštovního klienta a mám vystaráno.

hodnocení

0x

Tiskárna jako taková tiskne? Výměna náplní? Laser, inkoust? Testovací stránka? Jiné pc ok? V náhledu je vše vidět OK? Když už tak to bude spíš o nastavení tisku, pokud je tiskárna OK

doplněno 29.03.17 08:04:

Počkej...zmiňuješ pdf, že jde, ale pak se vrtáš v adobe...tak kde nejde tisk? A co ta testovací stránka atd?

jean*
hodnocení

Zdůrazňuji, že jsem lajk a už v létech.Nejde tisk při pokusu vytisknout e mail přímo v mailu. Dále třeba najdu jakýsi recept na vaření, kde na stránce je přímo okénko vytisknout opět papír pouze projede a netiskne. Test tiskárny je OK.Jde o inkoustovou tiskárnu HP a domnívám se, že ta je v pořádku porotože něklteré soubory tiskne a to PDF. Domníval jsem se, že to mohla udělat nějakým způsobem poslední aktualizace adobe... , Proto jsem natahnul tu starší, ale asi zbytečně. V servisu mi to jen tak letem prohlédli a něco nastavili a řekl, že když to nepůjde tisknout tak musí přeinstalovat Windows.Jde prý asi o viry.Jinak počítač běží slušně. Zároveň moc děkuji za odpověď.

Z emailu, to znamená z prohlížeče a nebo emailového klienta? Já bych možná zkusil odpojit tiskárnu, odinstalovat ovladače a případně programy pro tiskárnu, restart, naistalovat a připjit tiskárnu (pokud ji to nebude chtít při instalaci). Myslím si, že na reisntal windows je zbytečně brzo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]