Nejste přihlášen/a.
prosím pěkně v klidu mi to jde na Vista&Win7, ale jak dorazil upgrade HW a spolu s ním i nový pěkně čerstvě zbugovaný wirus10 tak mám stejné problémy jako předchozí tazatel. Navíc se mi "DO"ukazuje jako "USB Deivce"(?) s ikonou klávesnice a TV tuner se neukazuje vůbec jen a pouze v Device Manageru, no budiž, i když to tak nějak všechno chvilku chodilo, začal sem přeinstalaci ve chvíli, kdy po vytažení sítě ze síťovky okamžitě přestalo TV USB zařízení spolupracovat, prostě najednou si zmizí, a MediaTV pak hlásí: no device avail or device in use by another app, Sedmy neměly po dobré instalaci problém ale tady ten desítkovej sráč moc neznám a co sem ho za 3měsíce osobně poznal, spolu s tím, že vim jakej je to Superšmírák, tak to mě pak akorát provokuje novejma trikama jako je BSOD s úsměvem nebo coto bylo, a je to na reboot. Než sem začal rejpat do driverů bylo DPC latency do 500 mikrosekund s výkyvy do 1500 při zaplý TV a teď se hned po přihlášení potácí mezi 1500-2000 a to tam ten USB dongle ani neni připojenej, ... ale taky psali že měřič nemusí na vyšším OS (než W7) správně fungovat, ale mě připadá,že i tak funguje dobře. No ještě chvilku s tim bojovat budu. Jestli někdo už ví jak to dobře nakrmit, tak ať si to nenechává pro sebe a dá vědět. Dík.
Zdroj: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.