Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V cem zpomalit cast mp4 videa?

Od: lonrx odpovědí: 4 změna:
Muzete mi prosim doporucit nejaky program, ktery by jednoduse zvladl zpomaleni urcite casti mp4 videa a bez rekomprese ho opet ulozil jako mp4? Dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Movie Maker, je součástí sedmiček.

doplněno 26.03.17 20:07:

Video není třeba stříhat, jen rozdělit. A na rozdělených úsecích určit rychlost přehrávání.

lonrx
hodnocení

Zkusil jsem, ale je to dost slozite. Musi se dany kus videa odstrihnout, zpomalit a pak znovu vlozit, coz mi prijde zbytecne komplikovsne. Chtel bych, aby slo v ramci celeho videa urcit cas zacatku a konce jednotlivych zpomaleni (i vice casti videa), coz movie maker asi neumi.

jofa*
hodnocení

0x

Měl by to umět každý lepší editor videa. Konkrétně používám Pinnacle Studio. Uděláte import videa, video vložíte na časovou osu, vyberete (rozdělíte) usek který chcete zpomalit, zvolíte upravit rychlost a celé video znovu exportujete kam chcete. To ve stručnosti. Jinak je potřeba se naučit co kde a co a jak se postupuje detailně.

lonrx
hodnocení

Jeste jsem zapomnel dodat, ze bych chtel freeware...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]