Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program PDF

Od: hurikan* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat stahované hry se mě zobrazují v PDF, Musím mít nainstalovaného něco jiného? Děkuji za odpověd ,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud potřebujete hru rozbalit, tak si stáhněte program 7-ZIP a otevřete a rozbalte to v něm. Na staženou hru použijete pravomyšoklik a vyberete 7- ZIP. Vycházím z toho, že píšete o potřebě hru rozbalit.

hurikan*
hodnocení

Děkuji moc , pomohlo

hodnocení

0x

To co stahuješ, není vlastní hra, ale jen manuál k ní.

rv*
hodnocení

0x

Jste moc stručný, vůbec není jasné, o co jde.

hurikan*
hodnocení

Mám nainstalovanej program PDF , A když chci si stáhnout nějakou hru z netu tak mě to ukáže že to bylo stáhnuto jen v PDF a nejde mě to rozbalit ,Vše se mě to stahuje v tom PDF: Musím mít třeba jinej program nainstalovenej? Aby mě šly stáhnout a spustit?

rv*

PDF není program, ale přípona souborů, které obsahují text + obrázky, jako články, nápověda a podobně. Tak není jasné, co stahujete, jestli povídání o hrách, protože vlastní instalační soubory her asi ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]