Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Format video

Od: berivo® odpovědí: 3 změna:

stáhmul jsem jsi film ve formátu avi a televize mi píše,že tento video soubor nepodporuje,exisstuje nějkaý program na dekodování ´video souboru.Mám televizi Philips.Diky za odpověd

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

Komprimace do jiného kodeku třeba v Avidemux, ale:

avi nic neříká o tom, jakým kodekem je film komprimován. To zjistíte třeba při přehrávání v počítači, kdy to některé přehrávače (třeba VLC) zobrazí. Obvyklý problém bývá u kodeku divx, za který by musel výrobce tv zaplatit a tak místo něj používá xvid, který je uplně stejný, až na 4 Byte, které kodek v souboru identifikují. Pak stačí přepsat jen tyto 4 Byte z divx na xvid. Dovede to třeba program fcc.exe einhorn-net.de/...

hodnocení

0x

Používám Format Factory. Je zdarma, v češtině a spolehlivý.

vykuk*
hodnocení

0x

Já bych si stáhnul jiný soubor s jinou příponou nebo jiné velikosti a uvidíte, jestli to půjde. Chce to zkusit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]