Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký textový editor zdarma (word)

Od: jars odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
nemám word dá se stáhnout zdarma na pořád? Nebo jaký by jste mi doporučili (zdarma) textový editor. Prosil bych o odkaz.
Díky, pěkný víkend

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka2665
hodnocení

2x

vykuk*
hodnocení

2x

používám Openoffice. Máte tam v balíku vše co je v MS Office.

Jen si vyberete co z toho balíku chcete instalovat, třeba jen text (Writer)

hoststary*
hodnocení

0x

Jednoduchý textový editor, který vypadá trochu jako word je Abiword, který používali kluci ve škole aby nemuseli mít nelegální originální word, a škola kupodivu domácí úkoly a jiné texty v tomto abiwordu respektovala a brala. Také si nosili na flešce svou přenosnou verzi která se nemusí instalovat - Abiword portable. Je malý, nezabere skoro nic a běhal už i na W98 a novějších

Samozřejmě existuje i velký balík kancelářekého software OpenOffice a LibreOffice (Jirka byl rychlejší :)

jars
hodnocení

Mě jde o to abych mohl nastavit řádkování, písmo velikost a typ arial
iz*

To lze jak v Abiwordu, tak v kancelářských balících zdarma. Např. LibreOffice.

hodnocení

0x

Po mnoha pokusech vítězně mi vyšel jako jediný Ultraedit 8.Ostatní jsou k ničemu.

hoststary*

vanasi: Ultraedit 8? Zajímavý editor, díky za typ, stojí to za získání dalších informací a možná i vyzkoušení. Máte s ním nějaké zajímavé zkušenosti, případně i s verzí portable?

hm*

Ovšem není zdarma.

naihonn*

Stojí jen 100 dolarů! Pokud ho někdo nepoužívá nelegálně že ano. To tedy ale nic proti, jsou free možnosti zadarmo se podobnými funkcemi. Ale hlavně tohle nemá s wordem nic společného. Je to spíš takový brutálně nabušený poznámkový blok převážně pro programátory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]