Nejste přihlášen/a.
dobrý den, používate někdo tohoto klienta? Ja jsem si nastavil jeden email na to, ale potřebuju poradit.
v nastavení sem si zaškrt možnost nenechávat emaily na serveru, na serveru mám nastaveno přeposilani emailu na jine emaily. Tohel všechno ok.
1) ale chci nastavit filtr, že když přijde email, kde v předmětu bude slovo ***SPAM*** tak aby se nepřeposilalo na ty další emaily nastavené na serveru. Nevím jak? Filtr nastavený má, že když takový email přijde že se má smazat, ale nefunguje
2) chci nastavit aby takové emaily ze slovem v předmětu ***SPAM*** aby se přesunovaly do nově vytvořené složky (ze složky doručené). Ale nevím jak aby to fungovalo v praxi
proč tohle všechno? protože mi denně chodí cca 5 mejlů, kde právě začátek předmětu je ***SPAM*** a jsou to spamy, každy mejl z jiné adresy, nikde jsem nebyl nikde neregistroval a najednou z ničehonic začly chodit tyto emaily a už je to pár měsícu. A hlavně je blbé to, že se to pak přeposila dále na jiné emaily ostatním uživatelům. Ale tohle rušit nechci to přeposilani. Na serveru jejich emailový klient to neumí blokovat. Proto jsem se rozhodl pro tohleto, ale nevím jak to zablokovat zde v tuhnderbirdu aby to tady zustalo a nepřeposilaly se tyhle emaily dále
díky za pomoc
Nepoužívám žádného e-mailového klienta, tak si ještě počkejte na další rady. Podle mne byste toto měl nastavit na serveru jako první filtr v pořadí a zaškrtnout okénko u "nevykonávat další filtry". Pak by se měly všechny e-maily, které "spadnou" do tohoto filtru smazat a neměly by se přeposílat dalším.
Další možnost by byla zrušit zasílání spamu pomocí odkazu (většinou) v patičce e-mailu.
ten email třeba vypadá takto(viz níže), a jednou to je poslané z e.dunnebier@zaksobr.kamchatka.ru, a jednou z id.te.ruc500@enomeu.com, apod. Ty mejly samozdřejmě nejsou všechny stejné, ale tyto 2 np jsou stejne.
zkoušel jsem to nějak nastavit na serveru ale nešlo, pak jsem kontaktoval podporu (thosting) a tam mi odepsali že jejich klient neumí rozšiřené zabezpečení, že mám použít nějakého klienta a tam si to nastavit.
výhodou je, že každy email obsahuje v předmětu ***SPAM** a pak nějaké žvásty, np (***SPAM***èÏÔÉÔÅ ËÕÐÉÔØ ÂÉÔËÏÉÎÙ? óÅÊÞÁÓ ÓÁÍÏÅ ×ÒÅÍÑ!)
děkuji za help jak to nastavit v tom klientovi a niže ten text emailu, žádna patička tam není
UTBS - моментальный обмен, вывод и пополнение Биткоин с низкой комиссией. Работаем 24/7, соблюдаем 100%-ю анонимность, на рынке с 2002 года.
Наш сайт: https://utbs.ws/
Клиентская поддержка: +380 94 711 31 60
International support: +1 888 676 53 40
Внимание! Компания UTBS не занимается рассылкой электронных писем с рекламой сервиса. Если Вам приходят подобные письма, якобы от нашего имени, рекоммендуем настроить спам-фильтр для блокировки нежелательной почты.
A opakuje se i ta webová stránka?
Pak byste mohl nastavit dvě různé podmínky do jednoho filtru. První podmínku na "SPAM" v předmětu e-mailu a druhý na "https : // utbs. ws" (vložila jsem mezery, aby se text nepřeměnil na odkaz) v těle zprávy.
Dále bych nastavila "Pokud je splněna alespoň jedna podmínka" jako pravidlo bych dala "smaž zprávu" a zaškrtla okénko u "neprovádět další filtry".
Ale já filtry nastavuji v internetovém prohlížeči → do schránky se přihlašuji ve webovém rozhraní. V poštovním programu to může být jiné.
Od kterého poskytovatele máte e-mail?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.