Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gom player - problém

Od: mala49* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, budu tady za strašnou lamu, ale je mi to jedno, potřebuji poradit.

Chodím každý rok do jednoho servisu na aktualizace Avastu a celkové vyčištění. Před dvěma lety se mi v PC objevila jiná verze Gom, mimo jiné anglicko-jazyčná.Já jsem tam měla českou verzi, kterou jsem si před lety stáhla. Bylo to k vzteku, ale GP fungoval normálně. Po poslední návštěvě servisu asi před třemi týdny jsem zjistila, že mám opět novou verzi, která mi nekvalitně přehrává již dřívě nahrané filmy. Tak jsem PC sbalila a donesla do servisu, že to chci napravit. Bylo mi řečeno, že už to nejde, a že si mám koupit nové PC. Je pravda, že už je to dědeček mezi PC, ale dosud mi postačovalo. Mám staženou novější č.j. verzi, ale taky uloženou tu poslední, před nejnovější změnou. Jak mám postupovat při reinstalaci? Odinstalovat starý GM a pokusit se o instalaci znova?

Mám XP, a to je taky důvod, proč mě servis tlačí do nového PC, ale mě ta XP zatím stačí.

Moc děkuji za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, můj postup by byl tento. Nejdříve si nainstalovat program CCleaner (pokud ho již v PC nemáte). Potom zkusit odinstalovat aplikaci, kterou nechcete (možno i přes CCleaner). Použít CCleaner pro vyčištění registru OS a TEMP. Následně instalovat verzi aplikace, kterou chcete mít v PC - a ihned po jejím spuštění v nastavení programu zakázat aktualizace (snad tam tato volba bude). Zdravím!

papucok*
hodnocení

2x

Odinstalovat GOM Player Revo Uninstalerem,je zdarma a nainstalovat VLC Player,je také zdarma a musí to přehrát vše...

revouninstaller.com/...

videolan.org/...

mala49*
hodnocení

Díky za rady, zkusím to. CCleaner v PC mám, dost ho používám před tím, než vypínám. Možnost odinstalace tam je, udělám to. Pak tedy CCl, a nová instalace. Nejlepší na tom je, že ten původní Gom jsem si instalovala kdysi sama, ale už jsem to dokonale zapoměla. Zkusím dnes, nebo zítra večer. Diky.

papucok*

chtěl jsem Vám pomoct radou,ale jak nechcete ;)

mala49*
hodnocení

Ale já neříkám, že nechci poradit. Jenom jsem tím psala, že jako počítačovej amatér volím tu cestu, kterou znám.

Fakt děkuju.´za každou radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]