Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit, neboť jsem počítačový začátečník, jak vložit například do e-mailu aktivní odkaz na nějaké webové stránky ( tak aby stačilo na odkaz kliknout a příslušná stránka se vyhledala).Děkuji.
Otevři si webovou stránku, jejíž odkaz chceš vložit do mailu, v adresním řádku vyber (zabarvi) adresu, např. jako zde poradte.cz/... stiskni klávesy Ctrl+C (tím vybraný odkaz zkopíruješ) a v otevřené mailové zprávě, tam kde ti bliká kurzor, stiskni Ctrl+V (tím odkaz vložíš). To je všechno
doplněno 24.11.08 22:06:Pro milacukrar: nechtěla jsem nijak tvoji odpověd zpochybňovat, jen jsem to pro začátečníka rozepsala, proto ti dávám bodík za dobrou odpověď
Marcelko,protože nerad používám klávesové zkratky,používám pro vložení odkazu myš.Pravým tlačítkem myši kliknu do adresového řádku MIEx,zobrazí se mi tabulka a v ní příkaz kopírovat.Pak vyhledám v hlavičce tohoto editoru čtvrtou ikonu-modrou kuličku.Kliknu na ni levým tlačítkem.Objeví se tabulka s volným řádkem,na ni klepnu pravým tlačítkem myši a vložím.odkaz se mi objeví v textu.
Pokud chci vložit tento odkaz do E-mailu,stejným způsobem odkaz zkopíruji,ale vložím ho do pole editoru Outloku.úplně stejný postup volím i v jiných web stránkách.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.