Nejste přihlášen/a.
1x
Koupit si herní desku s možností DDR 4 a chtít tam dát tak starý HW? Proč kupujete tu desku, procesor a grafiku na hraní, když chcete snížit možnosti počítače na DDR3?
Kdyby to šlo (jako že to nejde), nechápu logiku - počítač je tak rychlý, jak rychlá může být jeho nejpomalejší část. Díky totálnímu šmejdu na jinak špičkové sestavě máte vlastně schopnosti PC nulové...
doplněno 22.03.17 10:18:
jo a když už, tak paměti czc.cz/...
doplněno 22.03.17 15:00:
máte HDD? já ten uvedený mám půl roku za tenkrát 2800,- -... třeba bude někdy akce...
Jinak slušná sestava je czc.cz/...
Naprosto dostačující na nové hry
Aha :D oki
děkuji změnil jsem to na DDR4 sestavu a pořád ale nevím proč tyto paměti... czc.cz/... podle mě je to moc drahý a uplně to samý ale mají vysší CAS takže jsou pomalejší.. ![]()
doplněno 22.03.17 20:02:
v mé sestavě máte SSD zadán, vlastně je tam celý PC... - je to ale jen na systém těch 250 GB ... nebo systém a jednu hru - vše ostatní instalovat na druhý disk !
Více her - tj. větší disk - to už jsem zmínil... obecně lze říct cca 12,- za GB - tj. 500GB zhruba 6000,-Kč. Diskuse jsou i o typu SDD - někdo píše TLC jako lepší, já jsem pro MLC - vícekrát se může přepsat - delší životnost HDD.
doplněno 22.03.17 22:21: Vlastně na tom SSD budu mít jenom OS...
doplněno 22.03.17 22:24: Tento SSD se mi zalíbil cena/výkon super! czc.cz/... Jaký máte názor?
Instalaci systému provedete na SSD - disk C. Na Déčku a dalších (doporučil bych taky rozdělit na D-hry, a E-ostatní) budou ostatní instalace... U her bez pořádného monitoru či projektoru a dalších příslušenství bude jistě stačit jen běžné rozlišení a standardní efekty - tj. nepoznáte, že je na SSD nebo na plotnách.
Těch 120 GB na systém je nutné minimum. I když se uvádí třeba 32 GB, další aktualizace a chod systému prostě potřebují místo. Green western měl dobré recenze, mně se nelíbí ten typ TLC - tj. kratší životnost. Je to i díky tomu levnější, ale vyplatí se 5x nižší životnost a cena o 300,- nižší?
SSD jsem probíral před koupí asi měsíc na dvou vláknech poraden - jako nejlepší poměr výkon a kvalita mi prostě vyšlo transcend-ssd370s - jsou různé velikosti, tak třeba tu czc.cz/...
pozor, každé číslo hraje roli - takže 370 / 360, s na konci ... ať nenaletíte srovnávačům kvůli padesáti korunám !
0x
Dobry den, zobecnit to nejde, musi Vám to podporovat základní deska a procík, koukněte do specifikací a budete hned vědět na čem jste.
0x
DDR3 do desky se sloty pro DDR4 nenarvete. Má jinak uspořádanou konstrukci, aby to nešlo zaměnit. Takže paměti DDR vybírejte podle desky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.