Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu . Mám OS Win7 , Poštovní klienty nepoužívám a poštu si čtu přímo na webu , mam schránku u Seznamu. Když mi přijde email s přílohou třeba PPS (powerpointová prezentace) tak mi to nabídne zobrazit/stáhnout ale at dám jednu nebo druhou možnost tak tu přílohu vždy stáhnu do složky v pc a až tam se otevře a to nechci. Jak mam nastavit tyto přílohy jen jako dočasné , chci je jen shlédnout a né s nimi zaplnovat harddisk. Děkuji
No ...ted jsem dokonce zjistil že jak udělali ty nové úpravy na Seznamu tak mi to funguje A už tu otázku nejde smazat , ale díky za čas.
Jen - trošku off-topic - ne vždy jsou dočasné soubory skutečně (vy)mazány, jednou za čas je velmi vhodné použít třeba Ccleaner (stáhnout lze např.: odsud - slunecnice.cz/... ), promazává tempy, cookies - prostě balast, který pecko časem ´zaneřádí´... V levém sloupci si vybereš, co chceš vymazat a vpravo dole spustíš ´úklid´...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.