Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivir bez připojení k internetu

Od: rudaa* odpovědí: 2 změna:

Doma mám WIN 10 a internet. Jinde mino domov mám starší PC s WIN XP pro případnou potřebu. V něm HD ATA, takže nejde připojit k mému novějšímu PC. Na tomto starém PC jsem objevil virus. Potřebuji tedy nějaký antivir s instalací bez připojení k internetu . Data jsou asi 1 rok stará. Pamatuji, že dříve takovéto antiviry byly. Nyní ale nemohu nic takového najít. Ví někdo o takovémto programu? Vypisuji to takto podrobně, aby se mě někdo neptal na co to potřebuji, nebo že tak a tak, natožpak abych si to ,,Vygoogloval".

Mám pro toto důvody, potřebuji antivir bez nutnosti připojení k internetu. Fleška a CD tam jde.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

hledáte offline verzi, která bude co nejvíce aktuální vč databáze. Nikdy jsem to nezkoušel, ale takové verze má i Avast. Koukněte sem: getavast.net/... Odkazuje to přímo na servery Avastu, tak snad se tomu dá věřit :)

rudaa*
hodnocení

Tak jsem to odzkoušel zatím na WIN 7 bez připojení internetu- nežádal připojení a to je dobrý úkaz, zdá se, že to funguje. Je to: avast_free_antivirus_setup_offline.exe - 288.700560 MB

Info pro další. Měl jsem instalovaný Awast Free online, nepoprali se. Nutno po instalaci Pmyší zadat ,,Najít viry.." jinak by se chtěl stále opakovaně instalovat. Test co udělal jsem zatím nedělal, ale snad pro takovéto jednorázové odstranění viru na odstaveném PC to stačí. Děkuji za informaci claymanovi.

Jinak pokud by někdo věděl ještě jak otevírat Word 2007 tak aby kurzor zůstal na minulém uzavření Wordu, Byl bych rád za info. Nedokázal jsem udělat fungující makro v této verzi. Po novém otevření je kurzor vždy na zažátku textu. Já mám text dlouhý a je problém s hledáním, kde jsem včera něco připisoval. Shift+F5 po uzavření Wordu nefunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]