Nevím, jak myslíte - nastavit. Když otevřu došlý mail, jsou tam normálně možnosti - přesunout, označit, smazat, spam, odpovědět, odpovědět všem, přeposlat ... vpravo nahoře
A jinak Vám nový e-mail vyhovuje? Jestli ne, můžete se snad ještě vrátit ke starému. Odkaz na návrat jsem našla vlevo dole pod složkami a kontakty. (Také mi v novém e-mailu chyběly některé odkazy. Snad to Seznam opraví dříve, než na nový e-mail převede všechny.)
karlosdos*
No,právě že nevyhovuje. Chci se vrátit,dal jsem si jen zkušební verzi.
iz*
Tak se podívejte vlevo dolů pod složky → tam jsem měla odkaz na návrat k původní verzi (nechci znovu zkoušet novou).
karlosdos*
Ano,děkuji,není vždy něco nového lepší,než to staré.
karlosdos*
Už jsem si to změnil na ten původní a nyní tam mám zase ten nový a už to vlevo dole nejde vrátit?
Odpověď trochu mimo, ale není lepší používat nějakýho emailovýho klienta? Třeba Thunderbird? Pak ať si s tím dělají co chtějí, tebe to nezajímá. Navíc tam můžeš mít několik emailu a vidíš do všech najednou.
karlosdos*
Mám ho taky nainstalovaný-můžete mi poradit,jak se tam mažou zprávy? Děkuji,omlouvám se jse už starší 65 let ,tak to moc s PC neumím.
Abych řekl pravdu, já ani nevím jak smazat zprávu. Ještě jsem to nedělal, proč taky. Ale obecně řečeno, musíš označit zprávu, či zprávy a pak buď někde bude nějaká ikona na smazání, případně pravomyšoklik a v místní nabídce jistě bude položka smazání.
karlosdos*
No,když jich tam mám několik tisíc,tak to potřebuji probrat a nechat tam jen ty co jsou pro mě důležité
A máš tam "odpovědět"? Tak na to klikni a rozbalí se Ti další možnosti a jedna z nich je "přeposlat". Mě to také chvíli trvalo, než jsem na to přišelTi programátoři Seznamu jsou paka, že takovoun frekventovanou možnost schovávají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.