Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komprimace více samostatných souborů

Od: vilem2 odpovědí: 5 změna:

Mám velkou strukturu adresářů a souborů (doc ; xls). Potřeboval bych, aby se každý soubor zkomprimoval, tento archiv by se uložil na stejné místo kdy byl ten původní soubor a originální soubor by se smazal.

Je tohoto nějaký program schopen?

(zkomprimovat každý soubor zvlášť, uložit ho na stejné místo a originál smazat)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwert
hodnocení

0x
Můžeš si na to snadno napsat skript. Bude to mít pár řádek.
Ale asi by sis napřed měl odpovědět na otázku, proč to chceš udělat. Nenapadá mě totiž žádný rozumný důvod, skoro nic nezískáš, ale zato dost ztratíš.

hodnocení

0x

Dokud nevysvetlite rozumny duvod teto akce, tak na to nahlizim jako pomstu pro toho, kdo s tim ma v budoucnu pracovat. Miluji, kdyz si stahnu archiv, ktery se mi rozbali do adresare, kde vytvori xxx archivu, ktere po rozbaleni obsahuje dalsich xx ardresaru, ktere obsahuji archivy, ktere po rozbaleni obsahuji soubory... takze akce, ktera ma trvat jedno kliknuti a cca 2-3s zabere 5min a laborovani, ktery archiv navazuje na ktery a cisteni PC po tehle harakiri akci, kdy mi misto jednoho souboru vznikne milion podadresaru...

vilem2
hodnocení

Struktura adresářů (ve které vyhledávám) má cca 30GB a komprimací ušetřím 70-80% místa. Ale i nadále chci vyhledávat v názvech souborů, což v jednom zipu není úplně ono. Proto chci každý soubor sólo zazipovat (ne složky!)

Vtip je v tom, že jsem to před lety už dělal, ale ani za boha si nevzpomenu na název toho programu.

zukycze*
hodnocení

0x

Rekl bych ze to zvladne i Win RAR staci oznacit slozku nebo jednotlive soubory kliknout pravym tlacitkem dat pridat do archivu na karte obecne zvolit nejlepsi kompresy... v zalozce---- moznosti--- zadat smazani puvodniho souboru po komprimaci... a zvolit na karte ---soubory--- kompresy kazdeho souboru zvlast a je to.. pokud sem dobre pochopil co se chce...

vilem2
hodnocení

WinRAR to umí, ale musí se vybrat pouze soubory, ne adresáře. Ve chvíli kdy se vybere i adresář, tak to dá do jednoho archivu, i když je nastaveno každý soubor zvlášť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]