Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mobilním telefonem jsem vyfotila snímky z prezentace na dataprojektoru. Dá se tedy pomocí nějákého programu upravi, aby byl text lépe čitelný a dal se přiblížit? Děkuji
Dobrý den, takto těžko říci, protože záleží na kvalitě originálu - ze špatné fotky toho moc hezkého neuděláte. Jinak k tomu slouží v PC nějaký grafický editor (např. Malování, GIMP) a jistě bude i nějaká aplikace pro mobil (podle jeho OS). Potom uděláte např. výřez, zvětšení, zaostření či upravíte poměr jas/kontrast u obrázku. Jaký bude výsledek je potom na Vaší šikovnosti. Zdravím!
Dobrý den. Jak napsal Ben. Třeba to malování. Já používám Ashampoo Photo Comander. Kdysi byl na CD jako příloha magazínu o počítačích a instalace té verze na disku byla zdarma. Myslím ale, že se dá í stáhnout. Umí leccos nehezké na fotce vymazat, zaostřit písmo, oříznout, vložit písmo atd. Používám ho i k tisku obrázků. Záleží ale, jaký je ten originál. Z ničeho zlato udělat nepůjde. Co se týká toho zaostření písma, tak tam se mi mnohokrát povedlo z písma, které bylo čitelné jakž takž, udělat velmi dobře čitelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.